Spar Nord Lounge ser dagens lys

I sommeren 2020 blev Spar Nord Bank Køge Bugt EuroPartner og trøjesponsor for HB Køges kvinder i Gjensidige Kvindeligaen, men fremover er de også partner for Køge Idrætsparks nye topmoderne VIP-Lounge.

Da Spar Nord Bank Køge Bugt tidligere på året blev præsenteret som EuroPartner og ny hovedsponsor for klubbens nyligt oprykkede Gjensidige Kvindeliga-hold var det med store smil fra alle parter.

Med direktør Jesper Køster i front har banken i høj grad taget sponsoratet til sig og har i den grad hjulpet og støttet holdet med alt fra middage til eksklusive promoveringsvideoer. Nu er Spar Nord klar til at tage endnu et skridt op. De har nemlig valgt at indgå en aftale om den nye VIP-Lounge, der fremover bliver kendt som Spar Nord Lounge.

Og det er for Jesper Køster et spørgsmål om at opnå en synergi mellem de to aftaler.

“For os hører aftalerne med Gjensidige Kvindeliga-holdet og loungen sammen. Kvindernes gejst, passion, ydmyghed, glæde og begejstring har inspireret og smittet os. Vi har I mange år ønsket os, at loungen skulle bære vores navn. Men vi syntes ikke, at vi ”havde råd til” at investere så mange penge, uden at være helt sikre på, at det både ville gøre en forskel for klubben og for os som sponsor. I bund og grund er det jo business”, siger Jesper Køster og fortæller om den dag, de endegyldigt besluttede sig for at gå all in på at købe navne til VIP-Loungen.

Stolt sponsor af store øjeblikke
“Det er også passion, tro, håb og ambitioner. Så den endelige beslutning om at forsøge at finde de sidste penge blev taget på Capelli Sport Stadion, da HB Køge slog Brøndby IF 5-0 i Gjensidige Kvindeligaen. Der sagde jeg til min erhvervsdirektør Kim Stenstrøm: “Stolt sponsor af store øjeblikke – er det ikke det her vores motto handler om? Den lounge skal sgu have vores navn”.

”Vi har fået en helt unik modtagelse i Køge med 13 år i træk med tocifrede vækstrater. Nu giver vi lidt ekstra tilbage med vores engagement i både Spar Nord Arena og Spar Nord Lounge – og håber at det kommer godt igen”.

Ved at indgå navnesponsorat i den nye lounge håber Jesper Køster og Spar Nord at være med til at præge, hvordan man omgås fodbold i Køge. De glæder sig over, at kunne være med til at skabe et miljø og et endnu stærkere sammenhold og fællesskab i Køge. De fysiske rammer er på plads og både Køster og Stenstrøm har fulgt udviklingen på tæt hold, hvor de på næsten ugentlig basis er blevet imponeret over de store fremskridt og ambitioner, som bygherrerne har haft med projektet.

Derfor håber de også på at kunne være med til at sætte et tydeligt aftryk på kommunens kulturliv og i samspil med de mange frivillige og engagerede kræfter være med til at løfte fodbolden.

“Vi vil meget gerne være med til at gøre en forskel lige her, hvor vi driver banken fra. Hvor vi selv bor og arbejder. Hvor vores familier, venner og netværk lever deres liv. Vi vil gerne sætte et ambitiøst og generøst aftryk på sport og kultur, der matcher og lever op til den udvikling hele området er igennem i de næste mange, mange år”, slår Jesper Køster fast.

Navnesponsorat giver mere markant sponsorprofil
Filialen der lægger for enden af Søndre Allé med udsigt og indgang til hele Køge Torv åbnede for 13 år siden. Dengang gik de med det samme ind i det lokale forenings- og kulturliv med et hovedsponsorat i Køge Boldklub. Siden da har de ventet på den helt rigtige mulighed for at være med til at hjælpe HB Køge på de absolut højeste klinger. Det fik de som bekendt muligheden for i sommers.

“Med hovedsponsoratet for kvinderne er vi blevet meget mere synlige og har igen fået en mere markant sponsorprofil i klubben. Det er vi meget taknemmelige for og stolte af. Samarbejdet med hele klubben og teamet omkring kvinderne har i den grad overgået vores vildeste forventninger. Vi glæder os meget over, at vi har en femårig aftale – og vi håber, at mange flere vil bakke op om det her projekt. Det har kvinderne fortjent og ikke mindst de mange frivillige, der har gjort det muligt at tage de sidste skridt op i Gjensidige Kvindeligaen og lige nu er holdet jo på førstepladsen – det er jo nærmest helt uvirkeligt”, siger Jesper Køster med stort smil og understreger samtidig, at han i løbet af de næste fem til femten år ser Køge udvikle sig til en top ti by i Danmark med både herrerne og kvinderne i landets bedste række.

“Rammerne omkring Køge Idrætspark og Capelli Sport Stadion med Spar Nord Lounge og Spar Nord Arena håber jeg kan være med til at visen vejen. Det vil være helt unikt hvis det lykkedes – vi er i hvert fald godt på vej – så lad os drømme om at gøre det sammen”, lyder det afsluttende fra en stålsat Jesper Køster.


Den nye VIP-Lounge står klar midt i februar og får plads til 400 siddende og 700 stående gæster.

Capelli Sport