Sportslig ledelse på plads til Gjensidige Kvindeligahold

Når HB Køge søndag den 9. august tager hul på et nyt kapitel i klubbens historie og spiller den første kamp i Gjensidige Kvindeligaen bliver det med en stærk trio bag. Den sportslige ledelse af holdet kommer nemlig til at bestå af Peer Lisdorf, Anders Vang og Jonas Nielsen.

Lisdorf og Nielsen har begge været en del af klubben tidligere, mens Vang er nyeste ansigt i truppen. Den kun 25-årige træner har tidligere stået i spidsen for B.93s 1. Divisionshold, men har valgt at påtage sig rollen som Head of Coaching i HB Køge. Her vil Anders Vang primært være ansvarlig for strømligning af spillestil og træningsmetoder i HB Køge Pigeelite. Her vil Anders Vang primært være ansvarlig for strømligning af spillestil og træningsmetoder i HB Køge Pigeelite, samt deltage i det udviklingsarbejde der ligger forud for en ansøgning om tildeling af ungdomslicens. Men Vang vil også indgå i holdet omkring Gjensidige Kvindeligaholdet for hvem han vil varetage en funktion som First Team Coach – og altså i tæt samarbejde med Peer Lisdorff.

“Der sker mange spændende ting her i HB Køge og jeg er glad for at kunne være en del af projektet. Det har været meget attraktivt, at jeg kan være med til at sætte mit eget præg på organisationen og samtidig lære fra en af de mest succesfulde danske kvindetrænere i form af Peer Lisdorff”, siger ny Head of Coaching Anders Vang.

Head of Coaching Anders Vang

Som nævnt er Peer Lisdorff også at finde på trænerbænken i næste sæson. Cheftræneren fortsætter i HB Køge, som han i forårets kvalifikationsturnering var hovedarkitekten bag at sikre den imponerende oprykning med fem sejre i fem kampe.

“Jeg har nydt at være her og beslutningen om at fortsætte var ikke svær. Det er nogle gode piger, som jeg fortsat ser stort potentiale i og det føles som om, at ambitionerne hele tiden vokser her i klubben. At jeg kan være med til og få muligheden for at flytte holdet yderligere er et stort skulderklap. Jeg glæder mig meget til den kommende sæson”, siger cheftræner Peer Lisdorf.

Cheftræner Peer Lisdorf

De to trænerer bakkes stærkt op af sportschef Jonas Nielsen, der har været en del af holdet siden 2018 og har i løbet af de sidste par år således været en af de drivende kræfter i den flotte rejse op gennem rækkerne. Efter at have varetaget en lang række roller føler han sig nu godt til rette i rollen udenfor trænerbænken.

“Med Anders og Peer har vi fået et slagtkraftigt trænerteam, som jeg har stor tiltro til. Jeg fortsat ser frem til at udvikle og forstærke truppen således, at vi kan skabe en talentfuld og harmonisk trup, der kan gøre sig gældende i Kvindeligaen. Denne konstellation er den helt rigtige for alle parter”, siger sportschef Jonas Nielsen.

Sportschef Jonas Nielsen

Capelli Sport