shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 kr.
View Cart Check Out

Stadion står færdigt i 2024: Fodbold på første klasse

6000 tilskuere. Lukket stadion. Fodbold på første klasse. Til glæde for byen og HB Køge.

Det er fremtidsudsigterne her. Og det bliver et kæmpe løft.

Sådan lyder det samstemmende fra bestyrelsesformanden for HB Køge A/S, Søren Storgaard, og bestyrelsesmedlem Jason Arnold, der repræsenterer George Altirs og Capelli Sport, HB Køges majoritetsejer.

”Projektet med det nye stadion er et vidnesbyrd om, at man kan skabe store ting, hvis man arbejder sammen. Byens politikere, erhvervslivet, foreningslivet og HB Køge har skabt et rum af tillid og optimisme. Det er de stærke relationer, der nu sikrer, at vi inden længe får den arena, vi alle på tværs af interesser har drømt om,” forklarer HB Køges bestyrelsesformand Søren Storgaard.

”Vi gik ind i HB Køge, fordi vi så et potentiale. Her kiggede vi på historien og talentudviklingen og ikke mindst opbakningen fra alle de andre aktører i lokalsamfundet. Men vi vidste også, at hvis vi skulle have muligheden for at forløse det fulde potentiale, skulle vi have et moderne stadion. Så ja – det er afgørende og glædeligt, at der nu er nikket til projektet,” siger Jason Arnold.

 

Alle vil det

George Altirs, der står bag Capelli Sport, har selv givet tilsagn om at ville støtte stadionprojektet med et flot millionbeløb. Den store opbakning fra ham skyldes ikke mindst, at han ser store fremtidsperspektiver for klubben på et udvidet stadion.

”Vi har fulgt forløbet med det nye stadion fra sidelinjen, og det har været tydeligt for os, at alle vil det her. George Altirs har hele vejen sagt, at han er i HB Køge med en lang tidshorisont, og udsigten til at det nye stadion nu kommer, betyder, at vi fra Capelli Sports side kigger ind i fremtiden for HB Køge med endnu mere optimisme,” fortæller Jason Arnold.

Også Søren Storgaard er optimistisk på klubben og byens sportslige fremtids vegne:

”Man kan ikke udstede garantier for, at HB Køge bliver Superliga-klub. Men alt i moderne fodbold handler om rammer, økonomi og ordentlig ledelse. Jeg synes, at vi har alle muligheder for i fællesskab at tage klubben og Køge til det næste niveau de kommende år. Køge Idrætspark bliver central for den udvikling. Med støtte fra det politiske liv og tilsvarende opbakning fra erhvervslivet kan vi godt tillade os at have ambitioner og drømme. Men det hårde arbejde begynder først rigtigt nu,” siger bestyrelsesformand Søren Storgaard.

Udbygningen af Køge Idrætspark starter formentlig medio 2022. Byens og klubbens fodboldarena ventes at stå helt færdigbygget to år senere.