Stædig Mike Jensen: Resultaterne kommer

Sæsonstarten har ikke været som håbet for HB Køge i NordicBet Ligaen. Et enkelt point er det blevet til i de to kampe imod Hobro IK og Vendsyssel FF, men alligevel er holdets anfører, Mike Jensen, positiv omkring retningen og fremtidsudsigterne for holdet forud for weekendens opgør mod SønderjyskE.

“Vi bliver ved med at sige det samme, men det er vigtigt, at vi er stædige omkring det og ikke begynder at tvivle på os selv. For vi ER på rette vej og resultaterne kommer. Bliver vi ved med at spille, som vi har gjort i de første kampe og udvikle os, som vi gør nu, så kommer resultaterne. Vi er trætte af resultaterne i ligaen indtil nu, men vi har selvfølgelig genset vores kampe, og der er rigtig mange gode ting i vores spil, der giver grund til optimisme,” siger Mike Jensen.

Lørdagens udekamp mod Superliga-nedrykkede SønderjyskE er på papiret en af sæsonens mest vanskelige kampe for HB Køge, men måske dét, at svanerne kan gå ind til kampen som undertippede, kan hjælpe til et godt resultat.

“Vi har bevist før, at vi kan spille op imod de bedste hold i rækken, og at det nogle gange også godt kan passe os, at stå lidt længere tilbage på banen, fordi vi har en så skarp kontrafase. Specielt på kontraerne, har vi tidligere været gode i de kampe, hvor vi har været underdogs,” siger Mike Jensen og understreger:

“Men det er jo et kvalitetshold, vi skal over og møde, og det siger sig selv, at vi skal spille en rigtig god kamp, hvis vi skal vinde. De er kommet ned fra Superligaen, men gennem tiden har de vist, at de ikke har mange offdays. De leverer varen og er vant til at spille under pres – både når det kommer oppefra og nedefra i tabellen. Vi skal fokusere på os selv og ramme den, men så kan vi også godt tage de tre point,” slutter Mike Jensen.

HB Køge kommer for første gang i sæsonen til at stille op i holdets nye tredjetrøje, når kampen fløjtes i gang på Sydbank Park lørdag klokken 14.00.

SønderjyskE – HB Køge
NordicBet Liga, 3. spillerunde
Lørdag d. 6. august 2022, 14.00
Sydbank Park

Capelli Sport