Stamenic vender tilbage

I går kunne HB Køge offentliggøre, at den offensive midtbanespiller Jacob Trenskow kommer til klubben, og nu er yderligere en midtbaneforstærkning faldet på plads. Marko Stamenic spiller således foråret i HB Køge på en lejeaftale fra FC København.

Marko Stamenic var lejet hertil i efteråret, hvor han blev noteret for 10 kampe og en enkelt scoring. Lejeaftalen udløb ved årsskiftet, men efter en kort periode tilbage i FC København er de to klubber nu blevet enige om, at Stamenic skal fortsætte i HB Køge indtil sommer.

“Vi er virkelig glade for at FCK er gået med til, at Marko kan fortsætte hos os. Det er optimalt for os. Marko viste sit høje niveau i efteråret, hvor han gjorde det godt og fik sat sit aftryk på holdet. Han kender klubben og er en god dreng, der passer godt ind her, så det er den bedst tænkelige løsning for os,” siger HB Køge-direktør Per Rud.

Marko Stamenic er i øjeblikket afsted med New Zealands landshold, der på fredag møder Jordan i en træningskamp i Abu Dhabi. Efterfølgende spiller Stamenic og New Zealand imod Uzbekistan tirsdag d. 1/2 i Dubai, inden han kan vende tilbage til Capelli Sport Stadion og HB Køge.

Mens to spillere altså tilslutter sig HB Køges førsteholdstrup, forlader en enkelt mand klubben midlertidigt.
Christian Toftdahl Hansen bliver således lejet ud til FA2000 i 2. division for forårssæsonen. Christian var i efteråret udlejet til Roskilde KFUM i 3. division.

Held og lykke til Christian i FA2000 og stort velkommen tilbage til Marko.

Capelli Sport