Stamenic: “Vi skal ikke stoppe nu”

Marko Stamenic spillede lørdag eftermiddag sin kamp nummer 20 for HB Køge, og det markerede midtbanespilleren med en ny stærk præstation på HB Køges midtbane da Esbjerg blev besejret med 2-1.

“Det var endnu en hård kamp med en masse lange bolde og en masse andenbolde, men jeg synes vi tilpassede os godt til det. Kudos til spillerne i bagkæden – de gjorde det sublimt, og især Cavnic var vanvittig. De vandt kampen for os, og det var det vi gik ind til kampen for at gøre. Vores fans var fantastiske, og nu ser vi frem til næste kamp,” sagde Marko Stamenic til HBKoge.dk efter kampen mod Esbjerg.

Med sejren spillede HB Køge sig endegyldigt og matematisk ud af en nedrykningskamp, som man aldrig for alvor nåede at blive en del af. Men det faktum får ikke HB Køgespillerne til at tage den med ro i sæsonens sidste fire kampe.

“Vi skal ikke stoppe nu. Vi skal fortsætte. Det vigtigste for os lige nu er at udvikle os både som hold og individuelt. Vi kommer ikke til at tage den med ro selvom vi nu er matematisk sikre på at blive i rækken. Vi skal bygge videre på det vi har skabt indtil nu. Vi har vundet to kampe i træk, og ønsker at fortsætte,” slår Stamenic fast.

Det var første gang i mere end et år, at HB Køge for anden kamp i træk kunne gå fra banen med en sejr. På fredag kan stimen udbygges når Fremad Amager venter i Sundby Idrætspark – og måske Stamenic igen kan komme på tavlen i dén kamp.

Imod Esbjerg blev Marko Stamenic matchvinder, da han fem minutter før pausefløjtet tog ansvaret på sig, og sparkede bolden i kassen på det straffespark, som Jacob Trenskow havde fremtvunget. Det var ikke på forhånd aftalt, at det lige netop var Stamenic, der skulle sparke straffesparkene i kampen, men newzealænderen havde en god fornemmelse, og scorede da også sikkert sit andet sæsonmål.

“Vi er et par stykker, der normalt sparker straffesparkene, og som skal aftale det på banen. Jeg havde masser af selvtillid, og tror på mine evner, så jeg tog ansvaret, og heldigvis gik den ind.”

Capelli Sport