Stand-up ved Jacob Taarnhøj ved Fest & Auktion

Lørdag den 21. marts er der Fest & Auktion på Comwell Køge Strand, og igen i år kan de flere hundrede gæster se frem til at opleve topunderholdning. Som traditionen byder vil der nemlig både være stand-up og livemusik i løbet af aftenen.

HB Køge og NETVÆRKET kan nu præsentere den stand-up komiker, der skal sørge for at lattermusklerne kommer på overarbejde.

Det bliver i år Jacob Taarnhøj, der skal smide jokes ud over scenekanten. Jacob Taarnhøj fik i 2017 sit nationale gennembrud da han vandt Talentprisen ved “Zulu Comedy Galla”. Han er en erfaren og aldeles scenevant herre, der med charme og sprogligt overskud formår at holde publikum i sin hule hånd hele vejen frem til den forløsende latter.

Hans comedy består af usædvanligt indlevende iagttagelser tilsat en stædig undren, som får absurditeten i hverdagens gøremål og aktiviteter til at stå klokkeklart frem for tilhørerne – og får dem til at knække sammen af grin.

 

Du kender ham fra:

“Zulu Comedy Galla”, hvor han i 2017 vandt Talentprisen efter blot fire år tidligere at have været et af “De nye håb”, finalen i “DM i stand-up” i 2017, Frank Hvams minitour “NYT”, “Comedy Zoo on Tour” og optrædender rundt om i landet samt deltagelse i underholdningsprogrammet “Stormester” på TV 2 Zulu.

 

Program ved Fest & Auktion

17.00 // Ankomst hos Comwell Køge Strand

17.20 // Der bydes velkommen i Festsalen

17.30 // Lækker buffet med kolde og lune retter.

  • Vine, øl og vand under middagen. Efterfølgende serveres der kaffe.
  • Efter middagen er drikkevarer for egen regning

19.30 // Stand Up ved Jacob Taarnhøj

20.15 // Auktion – del 1

21.30 // Underholdning (præsenteres senere)

22.15 // Auktion – del 2

23.00 // HB Køge Lotteriet

23.30 // Underholdning (præsenteres senere)

01.30 // Tak for i aften

Capelli Sport