Status på Oskar Snorre

I søndagens NordicBet Liga-opgør mod Jammerbugt måtte HB Køges målmand Oskar Snorre lade sig udskifte tidligt i kampen.
Efter 18 minutters spil stødte en Vendsyssel-spiller ind i Snorre, mens han samlede bolden op – og keeperen blev derfor ramt på akavet vis i hovedet, uden han var forberedt på det. Han forsøgte at spille videre, men måtte 10 minutter senere lade sig udskifte til fordel for Frederik Mehder.

“Snorre bliver ramt omkring næsen, og hans nakke bliver kastet bagover. Han forsøgte at spille videre, men begyndte efterfølgende at opleve, at hans syn blev generet. Trykket fra slaget gjorde, at det langsomt begyndte at flimre for det ene øje og derfor skulle han selvfølgelig ikke spille videre. Ved sådan en hovedskade tager vi ingen chancer,” forklarer fysioterapeut Jakob Due fra ProTreatment, som står for behandlingen af HB Køges førsteholdsspillere.

Snorre blev og vil fortsat blive tjekket for eventuelle tegn på hjernerystelse, men foreløbigt er der heldigvis ingen af disse at spore.

“I dag har han det godt, selvom han fortsat har nogle spændinger i nakkemuskulaturen. Men derudover er han ikke påvirket af sammenstødet. Både han og vi håber, at han kan træne med igen allerede fra på onsdag,” slutter Jakob Due.

Næste kamp for HB Køge spilles på lørdag, hvor Esbjerg fB gæster Capelli Sport Stadion. Køb din billet til dét opgør her.

Capelli Sport