Stephan Petersen: “Nu går vi efter tre på stribe”

Stephan Petersen tog prisen som Kampens Spiller i søndagens sejr mod Fremad Amager. En assist og et tilkæmpet straffespark blev krydret med en masse løb, kampgejst og god teknik. Her er spillerens egne ord på sin præstation og en god sejr.

– Jeg ser tilbage på en kamp, hvor jeg egentlig synes vi spiller en god kamp. Fra starten af er vi aggressive, jeg er måske selv lidt for aggressiv, da jeg gerne vil ind og vise, at jeg er der. Jeg kommer lidt op at skændes med dommeren – derefter er han lidt efter mig.

– Men vi får en udmærket start, indtil de scorer. Så kan jeg godt mærke, at vi panikker en lille smule. Men heller ikke mere end, hvad vi har gjort i de tidligere kampe. Vi fik en god følelse efter Roskilde-kampen og den tog vi med i dag. Så jeg er virkelig glad for, at vi tog alle tre point i dag.

– Det var jo dejligt at vide, at vi skaber chancer. Jeg synes, at vi er bedre på bolden i dag, end vi har været i andre kampe. Der er tilløb til flere chancer og vi tager bedre beslutninger i dag. Jeg ved godt, at nogle af chancerne er skud udenfor feltet. Men stadig, en 3-1-sejr på hjemmebane kan man ikke klage over.

– Jeg ville gerne være lidt mere nærgående og have flere skud på mål. Så var jeg lidt frustreret over dommeren i første halvleg – og det er dumt af mig. Men jeg synes, at han var lidt efter mig i dag. Han giver mig gult kort for film, men jeg kan ikke forstå, hvorfor jeg skulle falde udenfor feltet i dag.

– Men jo, en assist og et straffespark er okay. Jeg tænker dog ikke så meget på min egen præstation. Jeg tænker mere på, at vi har fået en skidt start på sæsonen og nu har fået to sejre i træk. Nu går vi efter den tredje.

Capelli Sport