Stina Lykke erstattede Emily Boyd

I sidste weekends Gjensidige Kvindeliga-kamp mod AaB måtte Emily Boyd i kampens døende minutter lade sig udskifte efter en soloulykke, hvor målmanden vred rundt på knæet og gik i græsset. I første omgang virkede det ikke videre alvorligt men ved nærmere undersøgelser har det vist sig, at skaden var nærmere end først antaget. Det betyder, at Boyd er ude resten af året og dermed heller ikke var med i søndagens topbrag mod Brøndby IF.

Som erstatning for Boyd var en gammel kending i stedet at finde i målet. HB Køge har således lavet en aftale med den rutinerede mangeårige landsholdsmålmand Stina Lykke, der i første omgang har hjulpet Gjensidige Kvindeliga-holdet i søndagens storkamp. Lykke har i foråret hjulpet HB Køge gennem Kvalifikationsspillet, hvor holdet sikkert gik vandt rækken og fik adgang til landets fornemmeste fodboldrække.

“Det er selvfølgelig en situation, som vi alle er meget kede af, men er omvendt glad for, at Stina er frisk på at hjælpe os i en ærgerlig situation. Hun kommer med en rutine, man ikke kan få andre steder, men har også forståelse for, at hun ikke har været omkring holdet i noget tid og derfor skal finde sig til rette. Stina kommer til at kæmpe med vores nuværende målmand Josephine Madsen om pladsen og de to vil sammen udgøre et stærkt team. En stor tak skal lyde til Boyd, der har været en vigtig spiller for os og har været med til at hæve trænings- og spilleniveauet på holdet siden hun kom til os i august. Vi ønsker hende det alt det bedste og vil hjælpe igennem nogle svære måneder”, siger HB Køges direktør Per Rud.

Stina Lykke spillede alle 90 minutter og var med til at holde buret rent, da HB Køge søndag lavede en historisk sejr og slog Brøndby IF med 5-0 på Capelli Sport Stadion.

Gjensidige Kvindeliga

HB Køge – Brøndbyernes IF

Søndag den 11. oktober kl. 14.00

Capelli Sport Stadion

Capelli Sport