Stockmar rykkes i seniortruppen

HB Køge indgik under sidste sæson en aftale med U-topscoreren Silje Stockmar, der kom til fra Brøndby IFs U18 hold. Den unge angriber har siden trænet med HB Køges Gjensidige Kvindeliga-hold, men har indtil videre primært været i aktion for HB Køges U18 DM-hold. Det kan der nu blive lavet om på, da den unge angriber officielt forfremmes til HB Køges Gjensidige Kvindeliga-hold.

“Vi hentede Silje i sidste sæson, fordi vi så et stort talent med et stort udviklingspotentiale. Og det har Silje levet op til, der under vores træningspas har gennemgået en positiv udvikling og udvist rigtig god teknik – og så har hun bare et sindssygt farligt spark,” siger cheftræner Søren Randa-Boldt og fortsætter:

“Nu glæder vi os derfor til at se hende som en fast del af førsteholdstruppen. Vi får tilgang af en rigtig dygtig spiller, og vi glæder os til, i tæt samarbejde med Silje, at accelerere hendes udvikling yderligere sammen med os.”

Silje Stockmar har i de seneste to sæsoner i DM-ungdomsrækkerne tilsammen scoret 30 mål. Stockmars målfarlighed har også gjort sig bemærket på U-landsholdene, hvor hun tidligere har været udtaget til landsholdssamling for de danske U16-, U17- og U19-landshold.

Silje Stockmar vil optræde i trøjenummer 12, når hun trækker den nye spillertrøje over hovedet.

Alle i HB Køge ønsker Silje Stockmar et stort tillykke med oprykningen i seniortruppen.

 

 

Capelli Sport