Støt landsholdet: U19 EM-kvalifikationsturnering i Køge i påsken

Der er en EM-billet på spil for Danmark, når DBU, Køge Kommune og HB Køge inviterer til gratis fodbold på Køge Stadion i påsken. Anden runde af kvindernes U19 EM-kvalifikationsturnering afvikles nemlig på HB Køges normale hjemmebane, hvor der henover påskedagene vil blive spillet hele fem landskampe – heraf de tre med Danmark involveret – mens det sidste opgør i turneringen spilles i Brøndby.

Det danske U19-landshold med HB Køges Alberte Vingum og Silje Stockmar i truppen skal møde Island, Ukraine og Sverige i et gruppespil, hvor kun den samlede vinder booker billetten videre til EM-slutspillet. Der er med andre ord brug for så stærk opbakning fra tilskuerne som muligt, hvis Danmark skal videre fra gruppen – og så er det ikke mindst en unik mulighed for at hjælpe U19-landsholdsanfører Alberte Vingum og hendes holdkammerater til den store bedrift.

Der vil til samtlige kampe være fri entré på Køge Stadion (normalt Capelli Sport Stadion). DBU arrangerer fanzone på stadion, så der vil være masser af underholdning både på og udenfor banen i forbindelse med alle kampene. Det vil desuden være muligt at købe kaffe, sodavand og øl i stadionboderne, ligesom man også vil kunne få stillet sulten med en bøfsandwich eller HB Køges stadionplatte “En svedig Svante”.

Institutioner i Køge Kommune, der holder åbent i påsken, er mere end velkomne med større grupper af børn/voksne uden forudgående aftale.

Vinder Danmark gruppen er de direkte kvalificeret til EM-kvartfinalerne der, ligesom semifinalerne og finalen, spilles i Belgien til sommer.

Program, EM-kvalifikation, Køge Stadion
Onsdag 5. april, 14.30: Ukraine – Sverige
Onsdag 5. april, 19.00: Danmark – Island
Lørdag 8. april, 14.30: Danmark – Ukraine
Lørdag 8. april, 19.00: Sverige – Island
Tirsdag 11. april, 14.30: Sverige – Danmark
Tirsdag 11. april, 14.30: Island – Ukraine (Brøndby Stadion – Bane 2)

Capelli Sport