Stor tilslutning til Netværkstur

HB Køge og NETVÆRKET til franske Nice i det nye år.

Netværksturen til Nice er fra den 31. januar med tre overnatninger i det sydøstlige hjørne af Frankrig med skøn beliggenhed ud til Middelhavet.

NETVÆRKET skal bo på et lækkert 4-stjernet hotel med rooftop-terrasse centralt i Nice. På turen vil der være fælles netværksaktiviteter undervejs og guide fra Travel Sense under hele opholdet.

Som traditionen byder vil der på Netværksturen være netværksmøder og andre B2B arrangementer foruden restaurant besøg, og en fodbold-oplevelse i Ligue 1 på Allianz Riviera, til kampen mellem OGC Nice og Olympique Lyon, der har Kasper Dolberg og Joachim Andersen der er Danmarks to absolut dyreste fodboldspillere på hver sit hold, og tilmed har OGC Nice også lige hentet Danske Riza Durmisi til klubben.

Netværksturen indeholder også en udflugt til fyrstendømmet Monaco.

– Af flere omgange har der været bestilt ekstra pladser på grund af den store efterspørgsel. Der er nu fuldstændig udsolgt med 58 deltagere. Kun i 2015, hvor 62 personer var med på Netværksturen til Madrid, har der været flere deltagere, udtaler HB Køges Brian Romme, der har ansvaret for Netværksturen og programmet i Nice i samarbejde med Rejsebureauet Travel Sense.

Tidligere har HB Køge og NETVÆRKET besøgt storbyerne Athen, Lissabon, Barcelona, Rom, Madrid, Malaga, Paris, Antalya og Amsterdam.

Capelli Sport