Store fejl gav nederlag i Haderslev

HB Køge løb lørdag ind i et nederlag i tredje runde af NordicBet Ligaen imod Superliga-nedrykkerne fra SønderjyskE. Individuelle fejl i defensiven og manglende skarphed i offensiven betød, at svanerne blev sendt hjem fra Sydbank Park i Haderslev med et nederlag på 3-1. Hjemmeholdet kom tidligt i kampen foran med 2-0, og det var derfor op ad bakke det meste af kampen for HB Køge. Trods fint spil og flere gode chancer kom holdet ikke tilbage i opgøret, og da kampens to sidste scoringer først faldt i de afsluttende minutter, blev der derfor aldrig rigtigt tvivl om resultatet.

SønderjyskE 3-1 HB Køge
1-0 Peter Buch Christiansen (6. min)
2-0 Emil Berggreen (25. min)
3-0 Emil Frederiksen (86. min)
3-1 Joachim Rothmann (90. min)

HB Køge Startopstilling
1. Oskar Snorre
2. Jonas Jensen-Abbew
4. Nemanja Cavnic
5. Lorenzo Gordinho
7. Mike Jensen
10. Pierre Larsen
11. Joachim Rothmann
14. Jubril Adedeji
15. Max Sauer
18. Jacob Trenskow
22. Janus Seehusen

Indskiftninger:
Effiong Nsungusi for Max Sauer (76. min)
William Madsen for Janus Seehusen (86. min)

Lørdag d. 6. august 2022, 13.00
2.222 tilskuere på Sydbank Park i Haderslev

Capelli Sport