shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 kr.
View Cart Check Out

Stort DBU-arrangement afviklet med succes i Spar Nord Lounge

HB Køges nye og topmoderne faciliteter i Spar Nord Lounge er for nylig og med stor succes taget i brug.

Senest har DBU lavet en aftale med Venue Køge om at afvikle årets Store Trænerdag i Spar Nord Lounge. Det skete Kristi Himmelfartsdag, hvor den danske landstræner Kasper Hjulmand lagde vejen forbi til trænerseminaret, der for første gang nogensinde blev afholdt virtuelt med deltagelse af flere hundrede trænere fra hele landet.

“Slutrunder” var temaet på første fælles del af dagen. Hvordan forbereder man sig til en slutrunde, hvad kan man som træner glæde sig til, og hvad skal man skal være opmærksom op til og under en slutrunde.

Derfor havde landstræner Kasper Hjulmand selskab af to andre landstrænere, der begge har prøvet at spille – og vinde titler ved et EM på hjemmebane, og sammenlagt har haft stor succes ved slutrunder – nemlig herrehåndboldlandsholdets træner, Nikolaj Jacobsen og badmintonlandsholdets træner, Kenneth Jonassen.

Ud over førnævnte fokus på slutrunder var der for B- og C-licenstrænere, samt andre interesserede trænere, livestream fra træningsseancer, hvor det var muligt at se en masse forskellige og inspirerende træningsøvelser.

Store Trænerdag foregik for deltagerne på MS Teams, mens oplægsholderne i selskab med tv-kommentator Peter Piil som interviewer var fysisk til stede i de nye lækre loungefaciliteter.