Stortalent skifter til HB Køge

HB Køge har skrevet kontrakt med ungdomslandsholdsspilleren Emilie Juul, der kommer til fra FC Nordsjælland. Det 15-årige stortalent slutter sig til klubben med øjeblikkelig virkning og vil udover at spille på U18 Pige DM-holdet også træne med Gjensidige Kvindeliga-truppen to gange ugentligt.

“Vi betragter Emilie som et af landets største talenter, så vi er virkelig glade for at det er lykkedes os at få hende til klubben. Sammen har vi lagt en god og spændende plan for, hvordan vi skal udvikle hendes talent og spil endnu mere i HB Køge. Allerede nu er hendes spilforståelse, teknik og sparketeknik på så højt et niveau, at hun snart er klar til seniorfodbold på højeste niveau,” siger HB Køges Head of Recruitment, Dennis Bauer.

Med de to ugentlige seniortræninger træder Emilie direkte ind i transitionsfasen i HB Køge. Indtil nu har hun spillet venstre back for både klub- og landshold, men det er planen at hun også skal spille andre positioner hos svanerne – blandt andet for at udvikle hendes spil yderligere.

“Da jeg blev introduceret til klubben og de planer, de har lagt for mig, syntes jeg det lød for fedt. Hele udviklingsplanen og de tanker, trænerne har gjort sig om mig, er rigtig gode. Og så kan alle jo se, at det er et mega fedt sted og miljø i dansk kvindefodbold lige nu. Jeg kender allerede nogle af spillerne her og nu har jeg også lært trænerne lidt at kende, så jeg er klar til at komme i gang og fortsætte min rejse her,” siger Emilie Juul.

Emilie fylder 16 år på fredag og står noteret for 14 danske ungdomslandskampe fordelt på U16 og U17-niveau.

Capelli Sport