Straffereddende Snorre efter første clean sheet: “Fantastisk”

Oskar Snorre stod en stærk kamp og holdt buret rent da HB Køge onsdag aften tog fra Helsingør med alle tre point. Snorre havde flere vigtige indgreb undervejs, og jublede efter kampen over sejren og sit første clean sheet i HB Køgetrøjen.

“Jeg synes, vi skal være foran med mere end én efter første halvleg. Det er fantastisk at stå her og have vundet, men der var chancer i begge ender, og der kunne sagtens have været mange flere mål”.

Det var ikke Snorres første sejr i HB Køge, men det var første gang han holdt buret rent, og det var han meget glad for.

“Det betyder så meget. At få både et clean sheet og de tre point – det er en følelse, jeg ikke har haft endnu, så det vil jeg tænke på i nat, når jeg ikke kan sove og kigger op i loftet”, sagde Snorre, der mod slutningen af opgøret reddede et straffespark. Om den situation, selve kendelsen og den efterfølgende redning, fortæller Snorre.

“Jeg tænker egentlig, at der slet ikke er straffespark. Men der er jo ikke VAR i 1. Division, og så er det jo bare ind og koncentrere sig og finde ud af, hvor han har tænkt sig at sparke. Det er det første. Lad være med at brokke dig, og find positionen i målet. Jeg kender Jeppe (Kjær, red.) i forvejen, men han kender også mig. Man kan godt psyke hinanden, men det var ikke så meget øjenkontakt jeg fik med ham inden sparket. Han var meget, meget fokuseret, men jeg det var jeg også, og det var fantastisk at tage det straffespark.

“Når han rammer bolden er det 50-50. I den side jeg går til, der har jeg en tendens til at tage den, hvis han sparker i den side, så det var fantastisk, at han troede, jeg gik modsat, og jeg kunne tage den. Det var fantastisk”.

Capelli Sport