Succesfuld start for tre Capelli Sport-gæstespillere

I mandagens landede tre unge amerikanske gæstespillere i Danmark, for at træne med i HB Køge hele denne uge, og foreløbigt er besøget gået over al forventning.

Tyler Tucker (17), Jacob Murrell (17) og Josiah Odhiambo (16) har hilst på trænere, spillere og medarbejde i HB Køge og er faldet godt til i området og klubben.

Mandag eftermiddag hilste spillerne på deres nye, midlertidige danske holdkammerater inden de for første gang gik sammen ud på Capelli Sport Stadion til en let træningssession.

Tirsdag var drengene på skolebænken. Først hos HB Køges Head of Mental Care and Development, René Nielsen. René forklarede, hvordan klubben arbejder med mental træning af dens spillere i både senior- og ungdomsafdelingen. Som en del af drengenes besøg tilbyder han derudover drengene individuelle online-sessions efter de er vendt tilbage til USA, så hele oplevelsen af at prøvetræne i Europa kan blive behandlet.
Senere var det så Head of Coaching Henrik Clausens skolebænk, der blev indtaget. Henrik introducerede Tyler, Jacob og Josiah for de taktiske principper, HB Køge forsøger at skole både hold og spillere efter.
Til eftermiddagens U19-træning blev der spillet intern kamp på Capelli Sport Stadion, hvor de amerikanske spillere for alvor kunne vise sig frem i HB Køge-trøjen.

Onsdag bød på masser af sightseeing i København og mentale indtryk at fordøje.
Torsdagen, derimod, blev tilbragt tilbage i de ‘vante’ rammer i Køge, med masser af fysiske tests hos klubbens fysiske træner Jonas Lindberg – og timer på træningsbanerne med Henrik Clausen og Auri Skarbalius, Teknisk Direktør for Capelli Sport Football.

Tyler, Jacob og Josiah har alle vist sig godt frem i dagene der er gået – og de har nu stadig et par dage tilbage inden deres besøg afsluttes på søndag. Formålet med turen har først og fremmest været at give drengene trænings- og kamperfaring fra et europæisk elitemiljø, hvilket indtil videre er lykkedes til fulde.

Capelli Sport