Susanne Petersen kåret som Årets Frivillig 2022 i HB Køge

Fredag blev der afholdt en forsinket udgave af årets HB Køge julefrokost for frivillige og ansatte i klubben og traditionen tro var aftenens højdepunkt kåringen af årets frivillige medarbejder i klubben for kalenderåret 2022. Det blev HB Køges “Miss Merchandise” Susanne Petersen der løb med hæderen i et ellers stærkt felt af kandidater.

Til hver eneste hjemmekamp for HB Køges senior kvinde- og herrehold står Susanne klar i Svaneshoppen – HB Køges merchandisebod for enden af Scor-tribunen – til at lange spillertrøjer, halstørklæder og hoodies over disken. Sådan har det været i al den tid klubben har eksisteret.

“Susannes arbejde og loyalitet overfor klubben kan på ingen måde undervurderes. Uanset vejr, resultater, faciliteter og antallet af tilskuere møder hun op og er optimistisk og ambitiøs efter at få solgt en masse på klubbens vegne. Den indstilling er vi dybt taknemmelige for at kunne drage fordel af blandt vores frivillige. At hun så ovenikøbet har solgt mere end nogensinde tidligere i løbet af det forgangne år er jo bare en bonus,” siger Direktør i HB Køge, Per Rud.

Faktisk stod Susanne også for salget af merchandise i Herfølge Boldklub inden sammenlægningen med Køge Boldklub i 2009, der skabte HB Køge. I alt har hun i over 30 år været frivillig for HB Køge/Herfølge Boldklub og selvom der er sket enormt meget for klubberne igennem den periode forsikrede hun i forbindelse med prisoverrækkelsen, at hun aldrig havde overvejet at stoppe.

“Men en gang imellem har jeg godt kunne tænke mig lidt flere forskellige ting at sælge,” proklamerede Susanne foran 140 klappende medfrivillige og HB Køge-ansatte. Susanne og andre interesserede kan glæde sig over, at der kommer en masse nye, spændende ting på hendes hylder i løbet af foråret.

Susanne fik overrakt en HB Køge-trøje, blomster, diplom og en gavekurv som erkendtlighed for hendes indsats.

Fra alle i HB Køge skal der lyde et stort tak til alle frivillige for det arbejde de lægger i klubben.
I særdeleshed skal der lyde en stor tak til Susanne for hendes loyale indsats og et tillykke med titlen.

Årets Frivillig i HB Køge

2022 // Susanne Petersen
2021 // Mikkel Henderson
2020 // Bente Unger og Jane Christiansen
2019 // Jeanne Poppelhøj
2018 // Børge Jensen
2017 // John Nybo Hansen
2016 // Torben Bruun
2015 // Helle Janniche
2014 // Randi Jakobsen
2013 // Ejgil Olsen
2012 // Bruno Zingg
2011 // Jørgen Jakobsen
2010 // Jesper Nybo

Capelli Sport