Suveræn sejr til U19 Ligapiger i topkamp

Der var søndag eftermiddag topkamp i U19 Ligaen mellem HB Køge og Fortuna Hjørring på Capelli Sport Stadion i Køge.
HB Køge var inden kampen nummer 1, men begge hold stille op som ubesejret. Der var dog aldrig tvivl om resultatet, da HB Køge sendte gæsterne tilbage Nordenfjords med et 0-7 nederlag.
Johanna Pagels bragte allerede i det andet minut svanerne foran, og fra det 24.-36. minut scorede hjemmeholdet fire gange på mål af Emilie Holt, Isabella Blinge Hansen, Anne Caroline Brændstrup og Martha Langskov Nielsen på straffespark. Så var den kamp afgjort. Efter pausen nøjedes HB Køge kun med to mål sat ind af Johanna Pagels tyve minutter før tid og Martha Langskov Nielsen i overtiden. Flot sejr til HB Køge, der naturligvis vedbliver at være nummer 1.

U16 Ligapigerne mødte umiddelbart efter Fortuna Hjørring, og her var der ingen af holdene som formåede at score i den ordinære kamp. Hermed gik holdene i straffesparkskonkurrence. Marie Damsgaard, Mie Mieritz, Ida Ammitzbøll Klavsen og Frida Bruun scorede for hjemmeholdet, og da nordjyderne brændte to, fik HB Køge et yderligere point.

HB Køges divisionsdrenge, i U19 og U17 rækken, var lørdag taget til Odense for at spille mod Næsby.
Først i ilden var U19 drengene, og her var der ingen pardon: Holdet vandt hele 9-2! Gabriel Larsen bragte HB Køge foran 1-0 allerede efter tre minutter, men hjemmeholdet udlignede efter godt et kvarter. Emilio Mohammad bragte HB Køge i front igen efter 18 minutter, og fra det 31. til det 43. minut gik HB Køge helt mål-bonanza. Mikkel Durlev gjorde det til 3-1, Saman Jalaei gjordet det til 4-1 og 5-1 efter 34 og 38 minutter, mens Gabriel Larsen lukkede målscoringen inden pausen med et mål til 6-1 i det 43. minut.
Efter pausen blev det 7-1 ved Mikkel Durlev efter 50 minutter, og herefter Næsby lidt luft da de reducerede til 2-7. Efter 70 minutter kom Aiham Al Nasser på banen for HB Køge og han gjorde det til 8-2 og 9-2 i det 81. og 83. minut. Flot sejr til drengene der med sejren røg op på 3. pladsen.

U17 drengene fik også en sejr med i bussen hjem. August Halling bragte HB Køge foran 1-0 efter 38 minutter, mens Alfred Gøthler i det 41. minut gjorde det til 2-0 inden pausen. I anden halvleg reducerede hjemmeholdet efter 50 minutter, men tre minutter senere blev de også reduceret med en mand. Indskiftede Jeppe Flex gjorde det til 3-1 efter 67 minutters spil.

Capelli Sport