Svaner på landsholdstjeneste

Flere af HB Køges spillere skal i den kommende tid af sted med deres respektive landshold.

En af dem der skal samles med landsholdskammeraterne er HB Køges stærke keeper Alberte Vingum, der er med i truppen på 23 spillere forud for de kommende to EM-kvalifikationskampe mod Spaniens verdensmestre.

Den første af de to kampe mod Spanien spilles den 31. maj i Vejle, mens returopgøret spilles den 4. juni på Tenerife.

Med HB Køge-briller er det også værd at bemærke at de tidligere HB Køgespillere, Emma Færge og Isabella Obaze, også er udtaget til A-landsholdet.

På det danske U23-landshold er der blevet plads til hele fem HB Køge-spillere. Det drejer sig om Cecilie Fløe, Cornelia Kramer, Signe Markvardsen, Vibeke Andersen og Sarah Thygesen.

HB Køge er sammen med FC Nordsjælland den klub, der har flest spillere med i den tyve mand store trup til de kommende to testkampe mod Skotland.

Udover de danske spillere på de danske landshold, så er der også HB Køge-spillere repræsenteret hos både Canadas og New Zealands A-landshold.

Hos Canada er det Emma Regan, der er udtaget til canadiernes kommende to kampe mod Mexico, mens der for New Zealand er tale om Claudia Bunge og Daisy Cleverley, der skal en tur til Spanien for at møde Japan.

Capelli Sport