shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 kr.
View Cart Check Out

Svanerne HB Køge

HB Køge Support er en sammenslutning mellem Herfølge Support og Køge Support. Fanklubben er den eneste officielle fanklub for HB Køge, og der er indgået et tæt samarbejde med HB Køge A/S.

I HB Køge Support har du muligheden for at få en masse gode fodboldoplevelser – ikke mindst på Capelli Sport Stadion, men også når vi følger HB Køge på udebane, på diverse stadions rundt om i landet.

Bliv medlem i dag

  Ved at udfylde ovenstående formular sikrer du dig et medlemskab af HB Køge Support, og med medlemskortet i hånden, er du sikret en lang række fordele.

  Dit medlemskab bekræftes først endeligt ved betaling. Der kan betales ved personligt fremmøde i klubhuset på dage, hvor HB Køge spiller på hjemmebane eller via MobilePay til tlf. nr. 29950.  Ved overførsel på MobilePay bedes du i kommentarfeltet skrive “medlemskab + dit fulde navn”. Hvis du betaler for flere medlemskaber, skrives alle navnene. 

  Ved fremvisning af dit medlemskort får du følgende fordele:

  • Rabat på øl og sodavand på Bar Slap A ifm. arrangementer
  • Mulighed for at deltage i fanarrangementer – fx Fair Fans Cup
  • Rabat på busture, samt gratis entre til stadion på busture (gælder kun til herrenes kampe)
  • 20 % rabat i merchandiseboden på Capelli Sport Stadion
  • 15 % rabat hos 7 Møllen
  • 10 % rabat hos den mexicanske restaurant Tacos Locos
  • 10 % rabat hos den mexicanske restaurant Pollos Locos

  Priser

  1 hel sæson // 200 kr.

  Du er velkommen til at sende en mail til fanklubformand Anders Christensen på svanerne@hbkoge.dk, hvis der skulle opstå spørgsmål i forbindelse med indmeldelse.

  Prisen for alle ture vil for medlemmer af Svanerne være 100 kr. inkl. entré til stadion og 150 kr. for ikke-medlemmer ekskl. entré til stadion.

  Det er allerede nu muligt at tilmelde sig busturene.

  Læs vores reglement for at være medlem af Svanerne – HB Køge support her