Svante inviterer: Oktoberfest på Capelli Sport Stadion

Det er på med tyrolerhatten og dine lederhosen, når Svante og resten af HB Køge inviterer til fodbold og Oktoberfest i en smuk kombination d. 15. oktober.

Der vil være masser af pretzels, tyrolermusik og fri fadøl for deltagerne, når vi for første gang inviterer til HB Køges egen oktoberfest for festglade fodboldfans i næste weekend. Til anledningen fylder vi Weissbier på hanerne og så disker vi op med frankfurtere ad libitum og husets helt store oktoberfest-specialitet “Max Sauerkraut” som hovedret for deltagerne.

Det hele foregår på nordtribunen i dét, der normalt er udebaneafsnit, efter herrernes NordicBet Liga-kamp imod Fremad Amager. Oktoberfesten fortsætter resten af eftermiddagen – også under kvindeholdets kamp imod FC Thy/Thisted Q, hvor du altså kan fornøje dig med de tyske specialiteter, imens tvillingerne Marcussen banker deres tidligere medspillere for øjnene af dig.

Der vil være sat pavilloner og bænke op til lejligheden, og vi tør godt udstede garanti for højt humør, fællessang og store jubelscener, når fadøllene skummer og HB Køge scorer få meter fra festen. PROST!

Det bliver et brag af en begivenhed – og vi håber, den kommer til at gentage sig de næste mange år i klubben.

Prisen for at deltage er 400,- og den dækker over billet til begge kampe samt mad- og drikkevarer ad libitum fra 14.00-18.00.
Tilmelding skal ske skriftligt til mw@hbkoge.dk senest torsdag d. 13. oktober klokken 12.00. Betaling foregår efterfølgende via Mobilepay.

Oktoberfest på Capelli Sport Stadion d. 15. oktober:

  • 12.00: NordicBet Liga, HB Køge – Fremad Amager
  • 14.00: Oktoberfesten åbner på nordtribunen
  • 15.30: Gjensidige Kvindeliga, HB Køge – FC Thy/Thisted Q
  • 18.00: Oktoberfesten slutter
Capelli Sport