Svendsen: Vi kommer med selvtillid

Selma Svendsen og resten af HB Køge-truppen kommer fra en vigtig sejr inden lørdagens kamp mod AGF. Sidst svanerne var i aktion vandt de nemlig hele 5-0 over Kolding IF på hjemmebane. Selma Svendsen håber derfor at kunne bygge videre på den fine form, som de viste i sidste kamp.

“Vi kommer helt klart med en god portion selvtillid efter den seneste kamp mod Kolding, hvor vi både får scoret en masse mål og lykkes med vores ting i bagkæden. Jeg håber og regner derfor også med, at vi kan tage mange af de gode takter med videre i dag, når vi møder AGF”, lyder det fra Selma Svendsen, der fortsætter om dagens modstander.

“Vi har mest af alt fokuseret på vores eget hold og spil her i optakten til kampen. Men AGF er et fysisk stærkt hold, så jeg regner med, at det bliver en kamp med mange nærkampe og dueller. Det bliver en kamp, hvor der skal kæmpes, men holder vi os til vores gameplan, så er jeg sikker på, at vi nok skal hive de tre point hjem,” siger den unge forsvarsspiller.

HB Køge har gennemgået en del ændringer på både stab- og spillersiden fra den forgangne sæson, men Selma Svendsen er positiv overfor dét, som hun har set og oplevet indtil videre.

“Jeg synes, at vi er kommet rigtig godt i gang. Det er klart, at vi selvfølgelig er et ret nyt hold lige nu, men jeg oplever, at vi hele tiden bygger på og lærer hinanden bedre at kende på banen. Ting tager tid, og det gør det også nu her, men jeg er virkelig positiv over den udvikling, vi allerede ser og mærker nu,” fortæller den garvede HB Køge-spiller.

Selma Svendsen har været i HB Køge i godt tre år nu og har således været med på stort set hele HB Køges rejse i Kvindeligaen.

Der er sket rigtig meget på de tre år, jeg har været i HB Køge – både i forhold til spillere og stab. Men jeg vil så sige, at alle der er kommet ind, har haft den fedeste energi og har virkelig bidraget med meget til holdet både på og udenfor banen. Jeg har kun oplevet HB Køge som værende et utroligt sammenhængende hold i al den tid, jeg har været her – og det er virkelig også tilfældet nu. Vi ses rigtig meget udenfor fodbolden, og vi arbejder meget på at få alle med i de ting, vi laver socialt. Det føler jeg også, at man kan se på banen; når vi har det godt udenfor fodbolden, så fungerer vi også meget bedre på banen. Jeg har virkelig en god fornemmelse omkring det her hold, må jeg bare sige,” slutter Selma Svendsen.

Der er kick-off på Ceres Park Arena lørdag d. 30 september kl. 13:00.
Der er fri éntre til kampen, billetter skal dog hentes ned her.
Kampen vises desuden på TV3 Sport og Viaplay.

 

 

Capelli Sport