Sydbank har opgraderet til NationalPartner

Sydbank har her i sommer opgraderet deres partneraftale med HB Køge og NETVÆRKET, og indgår derfor nu som NationalPartner i HB Køge og NETVÆRKET.

Som en del af den opgraderede aftale er et øget fokus på HB Køges talentafdeling, hvor alle fem ungdomshold fra U13 og op til U19 nu og fremadrettet spiller med Sydbanks logo på holdenes kampshorts.

“Det er en flot aftale Sydbank har indgået, og vi er meget taknemmelige over deres loyale og voksende opbakning til HB Køge, og glæder os derudover over at Sydbank i Køge blandt andet bruger HB Køges ungdomsafdeling som deres eksponeringsplatform, for i ungdomsafdelingen er det jo her vi uddanner de næste spillere i fødekæden til førsteholdet, udtaler HB Køges salgsansvarlig Andreas Simonsen.

Jeanet Lindholm der er Filialdirektør i Sydbank supplerer: Sydbank i Køge har gennem en årrække støttet HB Køge, og udvider nu vores engagement i klubben, da vi gerne vil bidrage og være en del af det store arbejde HB Køge gør – særligt på ungdomssiden.

Det betyder meget for os i Sydbank, at særligt de unge spillere i klubben understøttes. De repræsenterer det vigtige breddearbejde og er fundamentet i klubben, samtidig med de udvikles til nye talenter, hvis drømme om en fodboldkarriere bliver til virkelighed.

Vi er glade for at deltage i netværksarrangementerne i HB Køge, hvor vi ser frem til at fortsætte vores gode samarbejde og fortsat møde Køges erhvervsliv.

På billedet ses Jeanet Lindholm fra Sydbank, U19-spillerne Willam Madsen, Valdemar Brøndumbo og HB Køges salgsansvarlig Andreas Simonsen.

Capelli Sport