Symbolsk regnvejr på Capelli Sport Stadion

Regnen silede nede over Capelli Sport Stadion onsdag aften, hvor Brøndby IF’s kvinder var på besøg til topbrag. Kim Daugaards tropper var meget opsatte på sejren, og giv også aggressivt til værks fra start. Der var flere store chancer for den forløsende scoring, men ind ville bolden ikke.

I mod spil og chancer, så var det Brøndby som kom foran efter 37 min. Dette skete efter et straffespark, som Nanna Christiansen udnyttede efter 37 minutter.

I første omgang tog det lidt modet fra HB Køge spillerne, men de blev ved med at klø på. Efter pausen var der god energi, og der var flere store chancer for udligning, men den sidste skarphed manglede foran målet.

Af samme årsag var det også en stor mavepuster, da Kristín Dís Árnadóttir gjorde det til 0-2. Gennem hele kampen var der en massiv opbakning på lægterne, hvor masser af børn og unge fra HB Køges samarbejdsklubber var til stede med tromme, crepe-ruller og flag. Desværre var det ikke nok til et come-back i kampens slutfase, og derfor måtte vi desværre indkassere det første hjemmebanenederlag i Gjensidige Kvindeligaen, siden oprykningen for 3,5 år siden. Regnvejret var på den måde symbolsk for et tungt nederlag, men vi er sikre på at holdet rejser sig igen.

Stillingen i toppen er uhyre tæt med Brøndby som nr. 1 med 22 point, efterfulgt af FCN, HB Køge og Kolding med 20 point. Derfor bliver det også endnu en topkamp på søndag, når Kolding er værter.

HB Køge 1-0 Brøndby IF
0-1 Nanna Christiansen (37. min)
0-2 Kristín Dís Árnadóttir (72. min)

HB Køges startopstilling:
16. Alberte Vingum (M)
4. Selma Svendsen
6. Georgia Eaton-Collins
7. Samantha Chang
8. Emma Regan
11. Alyssa Walker
13. Cecilie Fløe
18. Beate Marcussen
20. Cornelia Kramer
23. Agnete Marcussen
26. Mie Leth Jans

Indskiftninger
Daisy Cleverley for Agnete Marcussen (73. min)

Gjensidige Kvindeliga, 3. spillerunde (udsat kamp)
Onsdag d. 15. november 2023, 19.00
1.088 tilskuere på Capelli Sport Stadion

Capelli Sport