Syv af klubbens egne forfremmes til førsteholdet

Fra venstre mod højre:
Øverst: Niklas Jakobsen, Erkan Semovski, Yahiye Shirzai, Berkant Bayrak.
Nederst: Efe Bayrak, Silas Hald, Basem Alkhoudari

 

Der bliver masser af ungt HB Køge-blod på klubbens NordicBet Liga-hold i den kommende sæson. Syv spillere fra klubbens egen ungdomsafdeling rykkes således permanent op i førsteholdstruppen denne sommer.
Fem af de syv spillere har allerede fået deres førsteholdsdebut for klubben. Fælles for dem alle er, at de har trænet med holdet adskillige gange i løbet af den forgangne sæson.

De syv spillere er:
Niklas Jakobsen, Kantspiller, 17 år
Erkan Semovski, Angriber, 19 år
Yahiye Shirzai, Forsvarsspiller, 17 år
Berkant Bayrak, Keeper, 18 år
Efe Bayrak, Forsvarsspiller, 16 år
Silas Hald, Forsvarsspiller, 16 år
Basem Alkhoudari, Kantspiller, 16 år

Forfremmelsen af spillerne sker i kølvandet på HB Køges nyligt udmeldte strategi, HB Køge for the Future, hvor omdrejningspunktet er en øget satsning på klubbens egne talenter.

”Vi har valgt at søsætte og følge en større strategi om at satse på vores egne talenter. Det har vi blandt andet gjort, fordi vi har et fantastisk kuld unge spillere, der lige nu står og er klar til at tage skridtet op til professionel seniorfodbold. Det bliver selvfølgelig en stor opgave for dem at bide sig fast, men de har alle været med omkring holdet tidligere og vist, at de kan begå sig. Så vi er klar til at give dem tiden og tilliden til, at det nok skal lykkes” siger direktør i HB Køge, Per Rud.

Alle syv spillere er med, når HB Køge i dag møder ind til den første træning forud for 2023/24-sæsonen i NordicBet Ligaen.

Udover de syv bliver den 19-årige højreback Sebastian Larsen også igen en del af førsteholdstruppen.
Sebastian er ligeledes et produkt af HB Køges egen ungdomsafdeling og står allerede noteret for 16 kampe for klubben. Det seneste år har han været udlejet til Hellas Verona, hvor han har spillet i alt 19 kampe for italienernes U18- og U19-hold.

Velkommen hjem til Sebastian og stort tillykke med forfremmelsen til Niklas, Erkan, Yahiye, Berkant, Efe, Silas og Basem.

Capelli Sport