Syv spillere på landsholdstjeneste – de to til EM-kval i Køge

Søren Randa-Boldts Kvindeliga-trup er udtyndet en anelse i den kommende tid. I alt syv spillere fra hans normale førsteholdstrup er således draget afsted til fire forskellige landsholdssamlinger.

Alberte Vingum og Silje Stockmar er rykket ind på Comwell Køge Strand, hvor de sammen med U19-landsholdet har base i forbindelse med de vigtige EM-kvalifikationskampe, de skal spille på Capelli Sport Stadion i løbet af ugen. Danmarks første kamp spilles på onsdag klokken 19.00 hvor Island venter og der er fri entré til de og alle kampe i turneringen i Køge. Se det fulde kampprogram og læs mere om kvalifikationskampene som DBU, HB Køge og Køge Kommune i fællesskab afvikler henover påsken her.

Samtidig er Emma Færge, Selma Svendsen og Cecilie Fløe draget til Helsingør, hvor U23-landsholdet er samlet forud for to venskabskampe imod Island. Den første spilles på torsdag klokken 15.00 på Helsingør Stadion og der er gratis entré. Det samme gør sig gældende til det andet opgør mellem de to nationer på søndag.

Daisy Cleverley og hendes holdkammerater på New Zealands landshold fuldender hattricket af kampe mod Island for HB Køges spillere. På fredag mødes de to nationer således i en testkamp i Antalya i Tyrkiet inden Cleverley og de andre kiwier møder Nigeria næste tirsdag.

Slutteligt er Nicole Kozlova blevet udtaget til det Ukrainske landshold, der drager til Tallinn for at møde Estland i en testkamp på næste tirsdag.

Alle syv spillere er naturligvis hjemme igen i tide til at kunne spille med i HB Køges næste opgør i Gjensidige Kvindeliga; udekampen mod FC Thy-Thisted Q søndag d. 16. april.

Stort held og lykke til dem alle med deres respektive landskampe.

Danmark U19: Alberte Vingum & Silje Stockmar
Danmark – Island // Onsdag d. 5. april, 19.00 // Capelli Sport Stadion, Køge
Danmark – Ukraine // Lørdag d. 8. april, 14.30 // Capelli Sport Stadion, Køge
Danmark – Sverige // Tirsdag d. 11. april, 14.30 // Capelli Sport Stadion, Køge

Danmark U23: Emma Færge, Silma Svendsen & Cecilie Fløe
Danmark – Island // Torsdag d. 6. april, 15.00 // Helsingør Stadion
Danmark – Island // Søndag d. 9. april, 15.00 // Helsingør Stadion

New Zealand: Daisy Cleverley
Island – New Zealand // Fredag d. 7. april, 15.00 // Mardan Sports Complex, Antalya

Ukraine: Nicole Kozlova
Estland – Ukraine // Tirsdag d. 11. april, 16.00 // Sportland Arena, Tallinn

Capelli Sport