shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 kr.
View Cart Check Out

Tæt kampprogram venter forude for HB Køge

Ovenpå lodtrækningen til UEFA Women Champions League, UWCL, så stod det klart, at HB Køge skulle møde tjekkiske AC Sparta Praha. Datoerne ligger nu også fast og der venter derfor HB Køge et særdeles tæt kampprogram. Hele seks kampe på 19 dage, hvilket sætter et pres på hele holdet og staben rundtom. I morgen gælder det Næstved HG i 2. runde af Kvindepokalen:

“Vi har et stramt kampprogram, som starter i morgen i pokalturneringen mod Næstved HG. Det tætte kampprogram gør, at vi uden tvivl bliver nødt til at rotere og udnytte hele vores trup. Vi må tage en kamp af gangen og se hvor hårde kampene bliver. For nogle spillere er længere tid om at restituere end andre, så der skal vi være opmærksomme og sørge for, at vi undgår overbelastninger af den enkelte spiller. Så vi vil komme til at rotere i den næste periode”, cheftræner Søren Randa-Boldt.

Med hele seks kampe på blot 19 dage, så venter der kvinderne en stor udfordring, da der både skal spilles pokalturnering, Gjensidige Kvindeliga og UEFA Women Champions League. Det sætter også nogle krav til Søren Randa-Boldt som cheftræner og det resterende trænerteam:

“Det betyder selvfølgelig, at vi skal være ekstra gode til at planlægge og tilrettelægge i trænerteamet i tæt samarbejde med sundhedsstaben. Derudover så er det selvfølgelig heller ikke optimalt, at vi har to udebanekampe foran os, når vi skal spille Champions League. Alle kampe er vigtige, så vi tager én kamp af gangen og gør alt for at vinde den” sagde Randa-Boldt om den kommende periode.

En af dem der får en væsentlig rolle i at dosere og tilrettelægge træningsmængden i forhold til de mange kampe er fysiske træner Daniel Martinus:

“Det bliver vigtigt for mig at kigge på belastingen af den enkelte spiller. Vi har rigtig mange kampe på utrolig kort tid, så det bliver at kigge på doseringen, så spilleren er fit og klar til kamp. Det er jo klart, at ikke alle kan få lige mange spilleminutter, så det er vigtigt, at vi får passet på dem, der spiller mange spilleminutter, men samtidig holder de andre fit og klar. Så det bliver min primære opgave det næste stykket tid”, Martinus.

Herunder kan kampprogrammet for de næste uger ses for HB Køge, hvor der venter flere spændende modstandere og ikke mindste de første UWCL kampe i klubbens historie.

  • 24. august – 19.00 // Næstved HG – HB Køge
  • 28. august – 15.30 // AaB – HB Køge
  • 1. september – 18.00 // AC Sparta Praha – HB Køge 
  • 4. september – 15.00 // AGF – HB Køge 
  • 8. september – 18.00 // HB Køge – AC Sparta Praha
  • 12. september – 13.00 // HB Køge – FC Nordsjælland