Tag din bedste veninde med til fodbold på torsdag og modtag et Ecuadanetæppe

Spar Nord Køge Bugt er hovedsponsor for HB Køges hold i Kvindeligaen, der lige nu kæmper om medaljer og adgang til Champions League-kvalifikationen.

På torsdag den 13. maj spiller HB Køge på hjemmebane mod de forsvarende danske mestre fra Fortuna Hjørring i et spændende topopgør i Kvindeligaen.

Til kampen har Spar Nord Køge Bugt 100 fribilletter, som banken forærer væk til de første 50 kvinder, der skriver en mail til event4600@sparnord.dk og bestiller en billet til sig selv og deres bedste veninde og skriver begge navne, senest torsdag den 13. maj kl. 12.00.

De første 50 kvinder, der bestiller en billet til sig selv og veninden modtager desuden et lækkert Ecuadanetæppe til en værdi af 1.595 kr. når de sammen med veninden møder op til kampen på Capelli Sport Stadion og får udleveret billetter og Ecuadanetæppe ved Spar Nord teltet ved indgangen til Capelli Sport Stadion fra kl. 15.00.

EKSTRA :

Vind tæppe nr. 2 til veninden :
Tag et billede på stadion af dig og veninden med tæppet og læg på Instagram og tag #sparnord – De 5 bedste billeder vinder et ekstra tæppe.

Onlinebilletter til kampen kan købes her: // Gå til billetshoppen //

Fremvisning af gyldigt coronapas ved indgangen til stadion. Coronapasset skal fremvises sammen med gyldigt adgangskort og id i form af fx pas, kørekort eller sygesikring.

  • Et gyldigt coronapas kan være én af fire ting:
  • Du er færdigvaccineret.
  • Du har en negativ test, der er maksimalt 72 timer gammel.
  • Du har været smittet med corona i perioden 14 til 180 dage før kampen.
  • Du er under 15 år og derfor fritaget.

Gjensidige Kvindeliga
HB Køge – Fortuna Hjørring
Kristi Himmelfartsdag, torsdag den 13. maj kl. 16.00
Capelli Sport Stadion