Tak for støtten under Fest & Auktion 2023

Lørdagens Fest & Auktion i HB Køge og NETVÆRKET blev på alle måder en stor succes for de involverede parter.
Mere end 200 gæster mødte op på Comwell Køge Strand til årets helt store netværksbegivenhed, hvor der endte med at blive solgt auktionsartikler til fordel for klubben for langt over en halv million kroner.

Helt præcist gik de i alt 61 auktionsartikler, der var under hammeren, for samlet set 563.700,- kroner, mens der til det efterfølgende HB Køge Lotteri blev solgt lodder for i alt 79.000,- kroner. Udover de artikler og præmier, henholdsvis auktionen og lotteriet kastede af sig, kunne de mange gæster fornøje sig med en lækker 3-retters menu fra Comwell, der blev ledsaget af en masse gode vine fra Erik Sørensen Vin.
Indimellem det hele satte Victor Lander gang i lattermusklerne, mens Safri Duo fik sat rystelser i både gulvet på Comwell og gæsternes mellemgulv med deres imponerende trommesetup, der i øvrigt også fik lokket en masse folk på dansegulvet. Det samme gjorde Livebandet After Eight, der senere på aftenen overtog scenen og sørgede for at festen også fortsatte efter både Eight og midnat.

I lotteriet var det Lene Tvedegaard, Hammershus Bageri, der trak det længste lod og kunne stikke afsted med hovedpræmien, en Padelrejse for 4 personer til Tyrkiet til en værdi af 30.000,- fra Yak Sport. Er man misundelig på Lene kan man med fordel overveje at sende en jobansøgning til Hammershus Bageri; så burde der være gode vinderchance i næste års HB Køge Lotteri. Sidste år endte hovedpræmien således også hos Hammershus Bageri – dengang hos Bagermester Lars Deleuran.

Alle i HB Køge ønsker Comwell Køge Strand, Erik Sørensen Vin, alle gæster og i særdeleshed alle donorer et kæmpe tak for at have gjort Fest & Auktion 2023 til en succes. Vi glæder os til at se jer alle på Capelli Sport Stadion i det kommende år – og selvfølgelig igen til Fest & Auktion 2024.

Billeder fra festen kan ses i bunden af artiklen.

Tak til alle jer, der har doneret auktionsartikler og præmier:
Gefjun Destilleri
Mayday Vinduespolering
Spar Nord Køge Bugt
XL Byg CF Petersen & Søn
DP Erhvervsrengøring
Comwell Køge Strand
Dannebrog Skrift & Skilte
Bistro17
Sjællandske Medier
DreistStorgaard
NanoClean
Marketingspecialisten
Viptec
Skousen Køge
Herfølge Kleinsmedie
PWC
Venue Køge
Ferdinands Catering
Teigen Anlæg & Kloak
Loxam Køge
De Præcise Håndværkere
Malerfirmaet Rytgaard
Wennich VVS & Kloak
Din Tøjmand Køge
Advokathuset
Vin & Druen
Allan Folmer
JC Nordic Sense
Clean Division
Reinhard K. Kluge
Scor.dk
Mussmann Glas
Partner Advokater
Gunner Due Biler
El Jensen
Garant
SJEB
Grafisk Center Køge
H.H. Cykler
BDO
C.C. Montage-Teknik
Hammershus Bageri
Helle K
Capelli Sport
Taggaard Movers
Netto
Tandprotetikeren
Nils Wium
Henning Jensen
MMFOOD
Aleris Hospitaler
Axson Clean Robotics
Designkork
Det Sunde Køkken

   

Capelli Sport