Talentfuld kvintet skriver med HB Køge

Når Gjensidige Kvindeliga-holdet om en måneds tid møder ind til opstarten forud for titelforsvaret i den kommende sæson bliver det med fem nye bekendtskaber. Det sker efter ungdomslandsholdsspillerne Alberte Andersen, Anna Walter og Viktoria Wik samt Alberte Amby og Signe Markvardsen har skrevet kontrakt med de forsvarende danske mestre og tilslutter sig holdet.

”Vi er rigtig glade for at byde velkommen til alle fem. Hver især kommer de til HB Køge fra forskellige dele af landet, men fælles er, at de er talentfulde og passionerede omkring fodbolden. Alberte Andersen og Alberte Amby flytter begge til Køge fra henholdsvis Sydsjælland og Fyn i en meget ung alder for at jagte fodbolddrømmen. Det er for os et tydeligt tegn på, at de er lige så dedikerede, som vi forventer og at afstandene ikke bliver afgørende. Det må man i den grad også sige, at Anna Walter, Signe Markvardsen og Viktoria Wik er, men de er ikke geografisk udfordrede på samme vis, hvorfor de fortsat kan blive boende. Med disse tilføjelser til truppen er vi nu tæt på at have den bredde og konkurrence på de alle pladser, som vi har arbejdet for og håbet på”, siger HB Køges direktør Per Rud.

De fem spillere tilslutter sig rækken af nytilkomne spillere denne sommer, der desuden tæller Emma Færge, Sofie Hornemann, Cecilie Fløe, Cornelia Kramer, Cilje Ostenfeld og Sarah Jankovska.

Fakta om Alberte Andersen
Født: 14. november 2004
Position: Målmand
Tidligere klubber: Odense Q
Udvalgte hold: 4 U-landskampe

Fakta om Alberte Amby
Født: 4. august 2005
Position: Angriber
Tidligere klubber: HG Fodbold (Ungdom)

Fakta om Anna Walter
Født: 21. april 2004
Position: Midtbanespiller
Tidligere klubber: FC Nordsjælland (Ungdom), Odense Q
Udvalgte hold: 5 U-landskampe

Fakta om Signe Markvardsen
Født: 6. april 2003
Position: Angriber
Tidligere klubber: Brøndby IF (ungdom)

Viktoria Wik
Født: 4. oktober 2003
Position: Angriber
Tidligere klubber: Brøndby IF (ungdom)
Udvalgte hold: 7 U-landskampe

Capelli Sport