Talentholdene indledte sæsonen

Selvom HB Køges U19 talentdrengehold har tyvstartet sæsonen, så var det årets første kamp for U17 drengeholdet og U18 og U16 holdet hos pigerne denne weekend.
Drengeholdene havde besøg af Hobro IK på hjemmebanen på Capelli Sport Stadion, og det blev til to sejre. Først spillede U17 holdene mod hinanden og det blev til en 5-2 sejr. Jyderne chokstartede efter to minutter med at bringe sig foran, men allerede inden pausen havde Mads Schütt Rasmussen (24.) og Ifenna Dorgu (29.) bragt svanerne på sejrskurs 2-1.
Der var stadig spræl i Hobro, der straks i anden halvleg udlignede, men Mads Schütt Rasmussen bragte i det 48. minut hjemmeholdet foran igen.
Emilio Mohammad gjorde det til 4-1 efter 61 minutter, mens Arda Mikail Gürel med et lille kvarter igen lukkede kampen til 5-2.

Herefter var det U19 drengeholdene som spillede mod hinanden, og det blev en ny HB Køge sejr. Denne gang 2-0.
Der blev ikke scoret inden pausen, men to minutter efter pausen bragte Erkan Semovski svanerne foran, mens Niklas Jakobsen gjorde det til slutresultatet 2-0 efter 73 minutter.

Pigerne var tage til Vestjylland for at spille mod Varde.
Først på kunstgræsset var U18 pigeholdene, og her var HB Køges ubeskeden nok til at vinde 4-1.
Efter tyve minutter kom hjemmeholdet foran, men med tre mål fra det 25. til 36. minut fik HB Køge vendt kampen. Målene blev sat ind af Emilie Holt, Emma Sofie Brandt Andersen og Emilie Holt igen. I sidste minut gjorde Johanna Pagels det til 4-1 på et straffespark.

Det ikke helt så godt for U16 pigeholdet. De bragte sig foran efter fem minutter ved Maja Schütt Rasmussen, men inden pausen fik hjemmeholdet udlignet og i anden halvleg scorede de to gange så de vandt med 3-1.

Capelli Sport