Talentholdenes resultater i weekenden

Det gik rigtig godt for de fire ældste talenthold i weekenden.
HB Køges U19 og U17 hold spillede begge mod IF Lyseng på hjemmebane.

Først på græsset var de to U17 hold I Herfølge, og her vandt HB Køge ganske sikkert 6-1. Svanerne nøjedes med en beskeden føring på 1-0 ved pausen på mål af Ifenna Dorgu. Kort ind i anden halvleg fik Lyseng udlignet, men så var det også slut. Med fem mål på 27 minutter fra det 57. til 84. minut vendte HB Køge kampen. Målene blev scoret af Gabriel Larsen, Joshua Kokou, Ifenna Dorgu (igen), Lukas Schmidt og til sidst igen Joshua Kokou.

U19 holdene mødtes på Capelli Sport Stadion og her vandt HB Køge også ganske sikkert. 3-0 blev slutresultatet. Efter 35 minutter scorede Basem Alkhoudari til 1-0 for svanerne, og efter pausen gjorde han det også til 2-0 efter 64 minutter og med otte minutter igen gjorde Efe Bayrak det til 3-0.

Pigetalentholdene var søndag taget til Lyseng for at spille mod AGF. Her var U18 holdene først i aktion og her blev det 1-1. Silje Stockmar bragte svanerne foran 1-0 efter otte minutter, men AGF fik udlignet på et straffespark efter pausen.

U16 holdene mødtes herefter og her var HB Køge ugæstfrie nok til at tage sejren med hjem. Hjemmeholdet kom foran efter et kvarter, men i samme minut udlignede Sherin Hasno. Efter en halv time gjorde Emma Jensen det til 2-1 til svanerne, som holdt kampen ud.

Capelli Sport