Capelli Sport - HB Køge partner
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 kr.
View Cart Check Out

Har du kvaliteterne til at komme på DreistStorgaard Akademiet?

DreistStorgaard Akademiet er stedet hvor HB Køge talenter kan bo.

Akademiet sikrer, at HB Køges talentudvikling og fodbolduddannelse er på højeste niveau med tilbud om mange træningspas, kvalitets-træning og stor fokus på den enkelte – MEN det sikrer også, at HB Køge ikke kun udvikler fodboldspillere – men hele mennesker med kompetencer til at kunne begå sig både udenfor og indenfor banen.

DreistStorgaard Akademiet rummer maksimalt 13 unge spillere, som ønsker at lægge ekstra stor fokus på deres fodbolduddannelse og sikre at fodbold og skole hænger sammen i nogle faste og trygge rammer tæt på deres bopæl.

DreistStorgaard Akademiet ligger 5 minutters gang fra HB Køges træningscenter i Herfølge.

De fleste spillere i på akademiet går i Idrætsklasse sammen på Køge Handelsskole, men da HB Køge samarbejder med en vifte af uddannelser, har spillerne mulighed for at uddanne sig i den retning, de ønsker. Der er således også folkeskoleelever på DreistStorgaard Akademi, og fælles for beboerne er, at de alle er flyttet til HB Køge fra byer med alt for lang daglig transporttid.

I HB Køge er der ansat en uddannelseschef til at være spillernes bindeled mellem fodbolden og skolen. Øverst ansvarlig for DreistStorgaard Akademiet er HB Køges Head of Coaching.

For at blive optaget på DreistStorgaard Akademiet skal man være elitespiller på højeste ungdomsniveau, og spillerne udvælges af HB Køge. Spillerne vælges ud fra talent, skoleparathed og geografi. Målet er at kunne kombinere transport, fodbold, skole og fritid.

Såfremt du er interesseret i at høre mere om Dreist Fodboldakademi kan du skrive til Head of Coaching, Steen Knudsen [email protected] eller administrativ talentchef Ian Hoar på [email protected]

Her finder du akademiet:
DreistStorgaard Akademi
Høvlingebanken 41
4681 Herfølge

Hammershus Bageri & Café - EuroPartnerNTG - Nordic Transport Group