Test i Nykøbing: Blandet følelse

Tirsdag eftermiddag var HB Køges 1. Divisionshold over 90 minutter det bedst spillende hold og var ikke langt fra at tage en sejr med hjem fra kampen mod topholdet fra 2. Division, da Nykøbing FC på en råkold februar-tirsdag havde gjort træningsbanen klar til kamp. Lasse Petry tegnede sig for HB Køges første scoring, da han var først over en ripost efter et hovedstød på mål.

Lasse Petry, skal vi se dig som målscorer fremover? Og endda på hovedet?

”Det håber jeg da. Nu er jeg jo en stor og fysisk stærk spiller, så det kan godt være, at jeg skal til at heade nogle flere ind. Ej, det håber jeg helt klart kommer til at ske oftere. Det var dejligt at komme i gang på den konto også. Så når nu turneringen starter vil det da være rart at fortsætte med det”

”Nykøbing FC er et rigtig velspillende hold og minder på mange måder om noget af det, vi kommer til at møde i 1. Division. I dag er det en lidt blandet fornøjelse. Der er perioder, hvor vi spiller godt og perioder, hvor vi lykkedes med mindre. Men vi har chancer til at score flere, rammer overliggeren og har en der bliver stoppet på grund af offside. Så det er en lidt blandet følelse her bagefter, men der var mange, der fik minutter i benene og vi er os så småt ved at blive klar til sæsonstart”

Ligeledes var cheftræner Auri Skarbalius også tilfreds med, at holdet nærmer sig det forventede niveau til starten på forårssæsonen, der nu er under to uger væk.

”Jeg synes, at jeg så et hold, der var klar i dag. Vi har prøvet nogle forskellige formationer i vores spil og der er mange ting, der ser godt ud. Alt i alt er det fint, men der er stadig plads til forbedringer. Det betyder, at der også er potentiale til at præstere bedre”

”Først og fremmest kan vi se i dag, at vores næstsidste fase skal finpudses, så vi kommer tættere på flere chancer. Samtidig skal defensiven være tættere, for jeg synes, at de får lidt for store chancer i dag. Det var også det, vi så i efteråret: Mellem felterne er det godt, men i felterne er vi ikke skarpe nok”

Capelli Sport