shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 kr.
View Cart Check Out

Thøgersen: “Et godt skridt på vejen”

HB Køge spillede en fin hjemmekamp da Hobro søndag eftermiddag gæstede Capelli Sport Stadion, og Daniel Aggers tropper var både foran, og havde chancer til flere scoringer, men til allersidst fik Hobro udlignet på et straffespark. Og det var naturligvis en bitter pille at sluge efter en ellers lige kamp med positive tendenser i spillet.

Efter kampen satte forsvarsspilleren Daniel Thøgersen ord på sit syn på pointdelingen.

“Jeg står lidt med en både-og følelse. Det var langt bedre end sidste kamp mod Hvidovre. Der er selvfølgelig stadig noget vi kan rykke på, men det er så frustrerende, at de får straffesparket til sidst. Vi får spillet os frem til en del store chancer, og kan også score to eller tre mere, så det var langt mere positivt i dag, end det var i sidste kamp. Vi tager fat i bolden, får spillet og brugt hinanden. Alle vil have den, og det er positivt”.

“Det er noget vi arbejder på til træning, og bruger træningsugen på, og det skal vi fortsætte med, for vi kan stadig blive bedre, men det her var et godt skridt på vejen. Det handler om at man tror på sig selv. Det værste der kan ske er, at man laver en fejl, men så er det videre”.

Og netop fejlene, dem skal der være plads til, for de kan ikke undgås. Og følelsen af at det er okay at lave en fejl, den er faktisk med til at gøre det mere trygt rent faktisk at være på bolden, og være det hold, der dikterer spillet.

“Som Lars og Daniel sagde til os inden kampen, så laver alle fejl, og det er ligegyldigt om man laver én fejl eller ti. Det handler om hvordan man reagerer på det efterfølgende. Så jeg tror bare man skal have den der følelse af, at det er okay at lave fejl, for det gør alle, og så tror jeg det kommer naturligt – for vi jo er et hold, der gerne vil have bolden”.

Det var Effiong Nsungusi der bragte HB Køge foran efter 74 minutter, og efterfølgende brændte det af et par omgange på foran gæsternes mål, uden at det dog resulterede i yderligere scoringer fra HB Køges side. I stedet var det Hobro, der til sidst i opgøret, der dog fik udlignet på det føromtalte straffespark.

“Hvis vi lader det sidste ligge i forhold til straffesparket, så er der lige en periode op til, hvor vi stopper med at spille, og der skal vi jo bare fortsætte med at spille, fordi langt henad vejen, der er det jo os, der dominerer kampen, men jeg synes det her var et godt skridt på vejen i forhold til vores spil på bolden”, slutter Daniel Thøgersen.