Thomas Frisbjerg ny salgschef i HB Køge

Efter 3 år med harpiks på fingrene i TMS Ringsted trækker Thomas Frisbjerg nu i en Capelli Sport-trøje fra HB Køge. Thomas er således blevet ansat som klubbens nye salgschef og overtager dermed også det overordnede ansvar for NETVÆRKET i HB Køge og klubbens mere end 300 partnere.

”I Thomas har vi fundet en super stærk profil til at stå i spidsen for vores mange samarbejdspartnere og arrangementer i NETVÆRKET. Han har en fantastisk energi og er god til at opbygge stærke relationer – og det er netop det NETVÆRKET i HB Køge lever af,” siger direktør i HB Køge Per Rud.

 

Thomas har de seneste 3 år været salgschef i håndboldklubben TMS Ringsted, som er vækstet støt gennem perioden. Tidligere har han i en længere årrække arbejdet udenlands med sponsorsalg, ligesom han i sine første år som erhvervsaktiv arbejdede med tøjsalg som kørende sælger.

Nu glæder han sig til en ny udfordring indenfor fodboldverdenen, som altid har været hans helt store hjertebarn.

”Fodbolden har altid været min store interesse, så det bliver fantastisk at komme til at arbejde indenfor branchen. Jeg elsker at møde nye mennesker og det er der jo rig mulighed for med HB Køges store netværk af loyale partnere. Der er et stærkt setup i klubben og mange dygtige ansatte i salgsafdelingen, som jeg glæder mig til at blive en del af og udvikle mig i,” siger Thomas Frisbjerg.

 

Thomas er 43 år og stammer fra Slagelse, men er nu bosat med sin kone og deres 4-årige søn i Ringsted. Thomas har selv spillet fodbold det meste af livet og var som ung blandt andet forbi Silkeborg IFs fodboldcollege.

Thomas har første arbejdsdag i HB Køge torsdag d. 7. september. Stort velkommen til klubben.