Thomas Vrou fra Mayday Vinduespolering Årets Netværker 2020

Ved årets sidste netværksarrangement skulle HB Køge og NETVÆRKET efter planen have kåret Årets Netværker og Årets Ambassadør. Fyraftensmødet blev dog aflyst på grund af den aktuelle coronasituation, men kåringerne skal naturligvis finde sted alligevel, og blev fredag middag uddelt af HB Køges salgsafdeling.

Årets Netværker 2020
Vinder af titlen som “Årets Netværker” 2020 blev Thomas Vrou fra Mayday Vinduespolering.

Thomas Vrou er ejer af Mayday Vinduespolering, er bosiddende i Køge og har været med i HB Køge og NETVÆRKET i mange år, og kommer altid med en masse god energi som smitter positivt af til netværksmøderne.

Altid hjælpsom, proaktiv og imødekommende samt evne til at skabe relationer på kryds og tværs igennem flere år gør ham til en dygtig netværker, og aktivere også sit netværk ved PreMatch før HB Køges hjemmekampe. Thomas har også skabt relation til nye partneremner for HB Køge og NETVÆRKET, som efterfølgende er blevet partner i 2020.

Mayday Vinduespolering har arbejdsopgaver for både private og erhverv på store dele af Sjælland, ud fra lokationen Stevnsbovej 43 i Køge. Læs meget mere om Mayday Vinduespolering på mdvp.dk


Prisen som “Årets Netværker” 2020 blev Thomas Vrou fra Mayday Vinduespolering.

Årets Ambassadør 2020
Årets Ambassadør 2020 blev Conrad Kjeldgaard, der har repræsenteret Bilhuset Køge. Conrad er initiativrig, og har inviteret mange gæster med til arrangementerne i løbet af året ligesom han også er en del af mentorprogrammet. Conrads åbenhed og nysgerrighed gør ham til en kæmpe gevinst for NETVÆRKET.

Prisen som “Årets Ambassadør” 2020 blev Conrad Kjeldgaard.
Årets Raket 2020
Alexander Franck, Kundechef hos RengøringsGruppen Danmark, har med raketfart på rekordtid gjort sig positivt bemærket ved at hjælpe og bruge andre partnere i NETVÆRKET. Derudover har han deltaget aktivt og gjort sig synlig ved netværks- og prematch arrangementer. Fra det nye år er RengøringsGruppen Danmark også tribunepartner.
Prisen som “Årets Raket” 2020 blev Alexander Franck fra RengøringsGruppen Danmark.
Stort tillykke til alle tre fra HB Køges administration og Netværkets bestyrelse.
Capelli Sport