Thy/Thisted-tvillinger til HB Køge

 

HB Køge har allerede nu sikret sig forstærkninger forud for næste sæson. Klubben er således lykkedes med at lande en aftale med tvillingerne Agnete og Beate Marcussen, der kommer til fra ligakonkurrenterne FC Thy/Thisted Q.

Agnete og Beate er 22 år gamle og gør sig begge primært på siderne som enten backs, wingbacks eller på kanten. De kommer til HB Køge på 2-årige aftaler efter en årrække i Thy/Thisted.

“Agnete og Beate kommer til at forstærke os med deres enorme arbejds- og løbekapacitet, fleksibilitet og store sult. Vi kender dem jo særdeles godt fra den hjemlige liga, så vi ved præcis, hvad vi får med dem – og derfor føler vi os også sikre på, at det bliver et godt skifte for alle involverede. Forhåbentlig skal vi spille Champions League-fodbold igen til efteråret, og til det får vi brug for stærke spillere og en bredere trup,” siger cheftræner Søren Randa-Boldt om den dobbelte tilgang.

Tvillingerne, der har spillet fodbold sammen hele livet, bor side om side i Aalborg, og følges nu til Sjælland og HB Køge, for at tage det næste skridt i deres respektive karrierer.

“Jeg har valgt at skifte til HB Køge, fordi jeg tror, det er det rette sted at fortsætte min udvikling. Jeg synes, setuppet er virkelig fedt og professionelt, og jeg glæder mig til at opleve på holdet og i det opbakkende lokalsamfund,” siger Agnete Marcussen.

“Jeg har valgt HB Køge som det næste skridt i min karriere, da niveauet og setuppet er utrolig professionelt og vil skabe de bedst mulige rammer for min fremtidige udvikling. Samtidig virker pigerne i truppen til at have skabt et miljø, som er stærkt socialt og rart at være i,” siger Beate Marcussen.

Agnete og Beate tiltræder i HB Køge 1. juli 2022.