shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 kr.
View Cart Check Out

Tidligere landsholdskeeper tager handskerne på igen

Når HB Køges Kvindeseniorhold lørdag den 6. juni indleder Kvalifikationspillet til Gjensidige Ligaen, bliver det med en særdeles erfaren målmand som bagerste skanse. HB Køge således indgået en aftale med den tidligere landsholdsmålmand Stina Lykke om at spille med i kvalifikationsspillet, sideløbende med at hun også varetager en funktion som målmandstræner. Stina Lykke har spillet 83 landskampe, og udover at have spillet for en række danske klubber, har hun også erfaring fra Sverige, Tyskland og USA.

Om baggrunden for at i hvert fald midlertidigt at genoptage karrieren siger Stina Lykke:

”Det er egentlig meget enkelt. Min tidligere træner fra min tid i Brøndby, Peer Lisdorf, der nu er træner i HB Køge, ringede og spurgte om jeg kunne hjælpe, og efter et år som fuldtidsmor passede det mig egentlig godt, at komme ud på græs igen. Og så synes jeg også, at det lyder super spændende, at HB Køge har valgt at gå ind i kvindefodbold med en klar målsætning om at sidestille kvinde- og herrefodbolden, og det projekt vil jeg gerne bidrage til”.

Målmanden har siden sit karrierestop holdt formen ved lige ved at træne med i Odense Q, og har trænet med sine nye holdkammerater i HB Køge siden der igen blev åbnet op for at træne fodbold for tre uger siden.

Sportschef for HB Køge Kvindeelite, Jonas Nielsen, siger om tilgangen af Stina Lykke:

“Vi skal spille fem finaler i kvalifikationsspillet, og Stina er vant til finaler. Hun bringer erfaring og en super god energi til holdet, og vi er rigtig glade for, at hun har sagt ja til at hjælpe, og samtidig kombinere det med at fungere som målmandstræner for vores yngre målmænd”.