Tilbagevendt Emilio Simonsen: Vi mangler lidt skarphed

Til 0-0-opgøret mod Esbjerg lørdag d. 23. april var Emilio Simonsen tilbage i HB Køges startopstilling. Sidst dét skete, var i december måned i 3-3-kampen mod Lyngby, som lukkede efterårssæsonen ned.

Den vævre dribler fik sat sig selv fint i scene i løbet af kampen og var flere gange med til at gøre sine medspillere farlige. Men den sidste skarphed manglede og derfor endte det med 1 point i stedet for 3 for HB Køge.

“Vi mangler lidt skarphed. Vi har et skud på stangen og nogle afslutninger fra kanten af feltet, men vi får den sgu ikke prikket ind i dag. Det var rart få lov at spille lidt igen, og jeg synes ellers vi spiller fint, og vi kunne godt have vundet kampen. Men ja, det blev en deler,” konkluderer Emilio Simonsen ovenpå det ene point og hans comeback til startopstillingen.

“Selvfølgelig ville vi helst have vundet. Taget i betragtning, at sidst vi vandt på udebane var i første kamp i sæsonen. Så vi ville gerne have haft en sejr i dag. Men hvis vi skal tage herfra med et enkelt point, så er det også okay,” siger Emilio Simonsen efter kampen slutfløjt.

Med det ene point fører HB Køge stadig NordicBet Ligaens Kvalifikationsspil. Holdet har nu tre point ned til de nærmeste forfølgere fra Hobro og Vendsyssel FF med seks kampe tilbage af sæsonen. Næste opgave for HB Køge er på søndag, hvor der venter en tur til Nordjylland og Jammerbugt FC.

Capelli Sport