Tilfreds Agger efter første testsejr

Der var masser af mål da HB Køge og B.93 torsdag ved middagstid tørnede sammen på kunstgræsset ved Svanemølleanlægget i København. Undervejs i kampen var HB Køge foran med 5-1 og selvom B.93 mod slutningen fik scoret tre gange yderligere, så endte det hele med en HB Køge-sejr.

Efter kampen var cheftræner Daniel Agger fint tilfreds med kampen og sejren.

“Det var lidt svært på forhånd at vide, hvad man kunne forvente. Det var vores første kamp, men jeg synes, der var mange gode ting. Selvfølgelig særligt i de første 60 minutter. Men vi ved også godt, at når man begynder at skifte meget ud, så kan der opstå problemer. Men jeg synes der var meget positivt – især vores presspil, og særligt det offensive pres. Det er dejligt, for det er en af de ting, vi har arbejdet meget på.”

For HB Køge scorede William Madsen to gange i første halvleg, hvor også Yousef Salech scorede et enkelt mål, mens den pauseindskiftede prøvespiller Tobias Pedersen scorede to hurtige, flotte mål i indledningen af anden halvleg og dermed øgede HB Køges føring til 5-1. Målene fra kampen kan ses her.

I løbet af de sidste 25 minutter fik hjemmeholdet dog reduceret hele tre gange i en periode, der for begge hold bød på masser af udskiftninger og for HB Køges vedkommende i særdeleshed bød på meget spilletid til klubbens helt unge spillere.

“Vi kan se, at vi fungerede godt i de første 60 minutter, og vi skabte rigtig meget. Vi havde lidt problemer defensivt, hvor vi fik taget nogle dårlige beslutninger en gang i mellem. Vi giver nogle lidt unødvendige mål væk, men sådan er det, og det kan også have noget at gøre med, at vi er tidligt i opstarten. Men generelt var det rigtig fint,” sagde Daniel Agger efter kampen.

Næste test for HB Køges NordicBet Liga-hold venter på onsdag, når Superligaens førerhold, FC Nordsjælland, gæster Capelli Sport Stadion.

Capelli Sport