Tilfreds Sonne greb chancen: “Vi spiller godt i øjeblikket”

20-årige Oliver Sonne var foretrukket i startopstillingen på venstre back, og leverede en rigtig stærk indsats i søndagens hjemmekamp mod Vendsyssel FF, som blev slået med 3-0. Og efter kampen var Sonne da også ganske godt tilfreds.

“Det er fantastisk. Man spiller for at starte inde, og det får jeg lov til i dag, og går bare ind og tager chancen og nyder det. Det er en helt anden følelse når man starter kampen, og det er helt fantastisk Jeg er glad og stolt over holdet, og glad for at jeg spiller en god kamp i dag. Det giver en masse selvtillid. Det er rart, og jeg kan ikke bede om andet, og håber at starte inde igen i næste kamp. Jeg prøver at komme ind med det, jeg kan. Lidt dynamik på venstrebacken, og jeg synes jeg kommer frem til nogle gode chancer, og hjælper holdet.

Sejren blev grundlagt på en helstøbt indsats, hvor HB Køge allerede tidligt i kampen tog teten.

“Vi sætter os hurtigt på det, og scorer allerede efter syv minutter. Det er en helt fantastisk start ligesom i vores seneste kamp. VI spiller godt i øjeblikket. Vi spiller sammen og der er en helt ny energi. Vi har spillet godt i mange kampe nu, så det er bare fantastisk at spille på et velspillende hold”.

Oliver Sonne har spillet tolv kampe for HB Køge i denne sæson. Det var hans første kamp i startopstillingen i foråret.

Capelli Sport