Tilmelding til U10-U16 pige-Skills for foråret er åbnet

Igen til foråret tilbyder HB Køges pigeungdomsafdeling Skills-træning for piger i U10-U16-alderen.

Hver fredag fra 16.45-18.00 kan pigerne få specialiseret teknisk træning på et højt niveau. Det bliver sjovt og udfordrende – og vi garanterer, at spillerne kommer til at udvikle deres teknik og individuelle evner.

Fredag d. 19. januar (uge 3) starter vi op og træner derefter hver fredag frem til d. 21. juni (uge 25). Der trænes dog ikke i uge 7 og 8 (vinterferie), uge 13 (påskeferie) samt uge 19 (Kristi himmelfartsferie).

I alt bliver det 19 træningspas á 75 minutters varighed, hvor der sættes fokus på den enkelte piges udvikling og niveau af HB Køges dygtige ungdomstrænere.

Forløbet tilbydes også for keepere, som både vil få dedikeret keeper-Skillstræning og periodevis indgå i den generelle Skills-træning for markspillere.

Træningen foregår hver gang på ‘Minikunsten’ lige udenfor hovedtribunen på Capelli Sport Stadion.

Tilmelding og pris

Prisen for at deltage er 1.800,- DKK. Udover selve Skills-forløbet modtager deltagerne også seks fribilletter til en valgfri hjemmekamp i Gjensidige Kvindeliga.

Der tilbydes desuden tilkøb af en Capelli Sport tøj-pakke bestående af nye shorts, sokker, t-shirt og en zip-trøje. Prisen for tøjpakken er 450,- DKK, men for medlemmer af Køge BK, Herfølge Boldklub eller en af HB Køges andre samarbejdsklubber er prisen 350,- DKK.

Tilmelding foregår ved udfyldelse af formularen nederst på siden her. Efter at have udfyldt formularen overføres beløbet for tilmelding og eventuel tøjpakke til mobilepay-nummer 732709 med ordet “Skills” samt navnet på deltageren tilføjet i tekstfeltet.

Ved spørgsmål kontaktes Head of Coaching for HB Køges Pigeungdomsafdeling Klaus Tølbøll på kt@hbkoge.dk eller tlf. +45 40 21 80 14.

Capelli Sport