Tilskuer- og billetinformation: HB Køge – Næstved Boldklub

Der ventes mange tilskuere på Capelli Sport Stadion, når HB Køge og Næstved Boldklub søndag eftermiddag mødes i NordicBet Liga-kvalifikationsspillets næstsidste spillerunde.

Da stadion i øjeblikket er under ombygning, og både nord-tribunen (der indtil nu har fungeret som udebaneafsnit) og øst-tribunen nærmest Københavnsvej derfor er lukket af, betyder dét, at det bliver trangt med pladsen for både hjemme- og udeholdets tilhængere søndag.

Hjemmeholdets tilskuere kommer som til de seneste kampe til at opholde sig på hovedtribunen, Scor-tribunen, og på de åbne arealer i begge ender af tribunen. Indgang foregår som altid gennem Indgang A (Nordicals) i den sydlige ende af hovedtribunen.

KØB BILLET: HB KØGE – NÆSTVED BOLDKLUB

Udebaneafsnit
Udeholdets tilskuere får adgang til det midlertidige udebaneafsnit på Capelli Sport Stadions sydtribune, der til kampen lukkes af fra resten af stadion. Billetter til udebaneafsnittet købes på hbkoge.eventii.dk.

HB Køge forbeholder sig retten til at bortvise tilskuere, der opholder sig på hjemmeholdets afsnit og som med enten påklædning eller adfærd viser tilknytning til udeholdet.

Indgang og visitation for udeholdets tilhængere sker på søndag ved indgang F, der er placeret på østsiden af stadion. Indgangen er placeret ved siden af Danske Banks lokaler i det sydøstlige hjørne af stadion.

Parkeringsforhold
For alle tilskuere henvises der til følgende muligheder for parkering under kampen:
– På P-pladsen nærmest tennisbanerne med indkørsel fra Stensbjergvej
– På græsarealet ‘trekanten’ mellem Stensbjergvej, Københavnsvej og Grønningen
– På P-området ved plejehjemmet Nørremarken
– På betalingsparkeringen på Pedersvej

Af- og pålæsning sker mest hensigtsmæssigt ved Køge Hallernes parkeringsplads syd for stadion (udeholdets tilhængere) og på parkeringspladsen ved Netto på Stensbjergvej (hjemmeholdets tilhængere).

Capelli Sport