To HB Køge-spillere landsholdsudtaget

HB Køges talentfulde forsvarsspiller, 17-årige Sebastian Larsen, er endnu en gang blevet udtaget til det danske U18-landshold.

Sebastian Larsen fik sin debut for Danmark i november 2021 i to venskabskampe mod Tyskland, og var i februar 2022 med i en venskabskamp på udebane mod Spanien.

Nu står højrebacken over for sin måske fjerde landskamp, når han sammen med resten af U18-landsholdet igen rejser til Spanien, hvor der mandag den 28. marts er planlagt en venskabskamp mod England.

Sebastian Larsen står noteret for 11 kampe på HB Køges bedste hold.

Stamenic med i VM-kvalifikation

Det er ikke kun Sebastian Larsen, der har landsholdsopgaver i nær fremtid. Midtbanespilleren Marko Stamenic er nemlig igen blevet udtaget til det newzealandske A-landshold, der i den kommende periode deltager i en kvalifikationsturnering om en billet til vinterens VM-slutrunde.

Den oceaniske VM-kvalifikation har deltagelse af i alt otte hold, der fordeles i to grupper. New Zealand skal i deres kvalifikationsgruppen møde Papua Ny Guinea, Fiji og Ny Kaledonien. De to bedste hold i hver pulje spiller sig videre til semifinalen, hvorefter de to finalehold mødes torsdag den 31. marts. Den samlede vinder af kvalifikationsturneringen skal senere møde det hold, der opnår fjerdepladsen i CONCACAF’s VM-kvalifikation i en direkte duel om en plads ved VM-slutrunden.

Marko Stamenic står pt. noteret for fire A-landskampe for New Zealand.