To sejre og en uafgjort

Talentdrengene havde lørdag besøg af Svendborg fB-Oure FA for både U17 og U19 holdene.

Først i kampe var U19 drengene på Beierholm banen i Køge, og de måtte læg ryg til deres femte nederlag i sæsonen. Det begyndte ellers som det skulle med et mål efter fire minutter ved Ifenna Dorgu, men inden pausen havde udeholdet bragt sig foran 2-1, og efter pausen skulle det går fra slemt til værre, da fynboerne bragte sig foran 4-1 efter 51 minutter. Valdemar Kjær Mikkelsen bragte lidt spænding tilbage i kampen med sin reducering til 2-4 efter 66 minutter, men det lykkedes ikke at bide sig yderligere fast i kampen, og i kampens overtid scorede gæsterne til slutresultatet 5-2 til SfB-Oure FA.

Til gengæld kunne U17 drengene revanchere det nederlag i deres kamp mod Fynboerne på Herfølge Stadion. Efter 32 minutter af første halvleg førte de 4-0 på mål af Mads Schütt Rasmussen, Victor Musse og to hurtige mål af Basem Alkhoudari efter 30 og 32 minutter. Anden halvleg vandt SfB-Oure FA til gengæld 3-0, men det var ikke nok så HB Køge kunne stikke de tre points i lommen med en 4-3 sejr.

Talentpigerne tog imod Ballerup-Skovlunde på Capelli Sport Stadion. U18 pigerne var først i kamp, og de slog forstadskøbenhavnerne med 2-1. Johanna Pagels bragte HB Køge foran 1-0 efter 28 minutter, men hun var slet ikke færdig for i anden halvleg scorede hun også til 2-0 efter 54 minutter. Udeholdet fik reduceret kort efter, men det var ikke nok og HB Køge kunne sætte tre yderligere point ind på kontoen i tabellen.

U16 pigerne spillede 1-1 mod samme modstander. Udeholdet førte 1-0 ved pausen, men i anden halvleg scorede Mie Busk Mieritz til 1-1, som blev kampens resultat efter ordinær kamp.
Uafgjort er dog ikke en option, så kampen måtte afgøres på straffespark. Her var Alma Ajander den eneste for HB Køge som kunne score på de første fire spark, og da BSF var knusende effektive med tre scoringer, fik de et ekstra point.

Capelli Sport