To spillere udtaget til U19-landsholdet

HB Køge har fået udtaget to spillere fra Gjensidige Kvindeliga-holdet til U19-landsholdet af landstræner Jacob Friis. Det drejer sig om Alberte Vingum Andersen og Signe Markvardsen, som begge også var fast med omkring U19-landsholdet i efteråret.

Alberte og Signe skal med holdet til træningsturnering i Estepona på Costa Del Sol i Spanien fra d. 14.-23. februar. Danmarks modstandere i turneringen er endnu ikke fastlagte, men de øvrige deltagende U19-landsholdsnationer er Frankrig, England, Norge, Tyskland, Finland og Schweiz, så uanset hvad venter der kompetent modstand for HB Køge-spillerne.

Alberte Vingum Andersen er indtil nu noteret for seks U19-landskampe siden debuten i september måned imod Portugal. Samme antal kampe har Signe Markvardsen opnået, mens hun i 2-0-sejren over Irland i september også leverede sit første landskampsmål.

Inden Alberte og Signe tager til Costa Del Sol venter et par træningskampe med HB Køge. Den første spilles på lørdag d. 29. januar på Malmö Idrottsplats klokken 14.00. Der er gratis entré til kampen.

Capelli Sport