Topunderholdning ved Fest & Auktion

Der bliver musikalsk underholdning i topklasse ved HB Køges Fest & Auktion, der afholdes lørdag den 26. marts. Det bliver Jacob Taarnhøj og Erann DD der skal underholde de mange gæster på Comwell Køge Strand.

Jacob Taarnhøj underholder med Stand-Up
Jacob Taarnhøj skal smide jokes ud over scenekanten. Jacob Taarnhøj fik i 2017 sit nationale gennembrud da han vandt Talentprisen ved “Zulu Comedy Galla”. Han er en erfaren og aldeles scenevant herre, der med charme og sprogligt overskud formår at holde publikum i sin hule hånd hele vejen frem til den forløsende latter.

Hans comedy består af usædvanligt indlevende iagttagelser tilsat en stædig undren, som får absurditeten i hverdagens gøremål og aktiviteter til at stå klokkeklart frem for tilhørerne – og får dem til at knække sammen af grin.

Erann DD synger til festen
Musikalsk underholdning bliver Erann DD, der griber mikrofonen og står for det musikalske indslag ved Fest & Auktion 2022.

Erann DD udgav i år 2000 sit debutalbum, Still Believing. Albummet toppede den danske album-hitliste i starten af 2001 og har solgt mere end 125.000 eksemplarer.

Erann DD vandt i 2001 “Best New Artist” til Danish Music Award. Samme år sang han duet med Karen Busck på hittet “Hjertet ser”. I seneste tyve år har Erann DD udgivet flere albums – det seneste i 2016. Med en top tunet stemme som de færreste kan præstere, og i sit livs bedste form, har Erann DD fundet tilbage til sine rå soulrødder, som i hans tid med Zapp Zapp og Drori Hansen.

Program ved Fest & Auktion den 26. marts 2022
17.00 // Ankomst hos Comwell Køge Strand
17.20 // Der bydes velkommen i Festsalen
17.30 // Lækker buffet med kolde og lune retter.

  • Vine, øl og vand under middagen. Efterfølgende serveres der kaffe.
  • Efter middagen er drikkevarer for egen regning

19.30 // Stand-up v/ Jacob Taarnhøj
20.15 // Auktion – del 1
21.30 // Livemusik v/ Erann DD
22.15 // Auktion – del 2
23.00 // HB Køge Lotteriet
23.30 // DJ spiller på til dans
01.30 // Tak for i aften

Medlemmer af NETVÆRKET der står bag HB Køge kan tilmelde sig for kr. 695,- pr. person (ex moms) via tilmeldingssystemet Engage.

Er der spørgsmål til festen og auktionen, så kontakt Brian Romme på Romme@HBKoge.dk eller 20 94 03 34.

Capelli Sport